Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Power Truck Show 2011 – kuljetusalan ykköstapahtuma Pohjoismaissa

Power Truck Show’sta on vuosien varrella kehkeytynyt Suomen ja Pohjoismaiden yksi suurimmista kuljetusalan suurtapahtumista niin ammattimessuineen, autonäyttelyineen kuin muine oheistapahtumineen. Power Truck Show’n Kuljetusmessut sekä International Truck Show 2011 järjestetään elokuun 12.-13. päivä Härmän Powerparkin kauniissa ympäristössä. Paikalle odotetaan yli 30 000 kuljetusalasta sekä rakennelluista ja maalatuista rekoista kiinnostunutta kävijää.

Kuljetusmessut jatkaa menestyksekästä kulkuaan

Seitsemän vuoden aikana kuljetusalan ammattilaisille suunnattuja messuja on kehitetty ja määrätietoisesti kasvatettu siihen mittakaavaan, jossa se tänä päivänä on, Suomen ja Pohjoismaiden yksi suurimpia kuljetusalan messutapahtumia. Arvostetuille kuljetusmessuille tullaan tuomaan omaa yritystä, tuotteita sekä palveluja tunnetuksi kuljetusalalla toimivien ihmisten keskuudessa. Näytteilleasettajien osastoilla nähdään tuotelanseerauksia, tuotteiden ja palvelujen esittelyjä sekä erilaista ohjelmaa ja vetonauloja, jotka houkuttelevat messukävijät vierailemaan kuljetusalan eri toimijoiden luona.

Autonäyttelyn uudet tuulet Etelä-Euroopasta saakka

Power Truck Show’n autonäyttelyn maine on Suomen lisäksi kirinyt muihin Pohjoismaihin, Englantiin, Hollantiin ja nyt jopa Etelä-Eurooppaan Italiaan saakka. Kansainvälisestä kiinnostuksesta autonäyttelyä kohtaan kertoo se, että ulkomaalaisia autontuojia on ilmoittautunut mukaan ennätyksellinen määrä. Ruotsista saapuu toistakymmentä huippuunsa rakenneltua autoa ja näytillä on myös ensikertaa norjalaista autonrakentelun tyyliä. Uudesta noususta autonrakentelun puolella kertoo se, että vuoden 2011 show’ssa tulee olemaan edellisvuosia enemmän esillä uusia kuorma-autoja, jotka ovat viimeisen päälle rakenneltuja sekä maalattuja. Useat Suomen autonrakentelun huippunimet ovat tekemässä ihan uusia laitettuja rekkoja, jotka nähdään valmiina ensimmäistä kertaa Härmässä.

Entisöintiä, tuunausta ja pienoiskoon kuorma-autoja

Veteraani- ja nostalgia-autoille on varattu oma näyttelykenttä, jossa näihin vanhoihin ja muistoja herättäviin entisöityihin kuorma-autoihin pääsee tutustumaan. Myös tuning-autot ovat tulleet osaksi Power Truck Show’ta ja sen takia ne ovat jälleen esillä X-tremen toimesta omalla X-treme Tuning Festival-alueella. Upeat pienoismallit ovat näytillä Palace-hallissa lauantaipäivänä. Yksityiskohtaisesti rakennetut pienet kuorma-autot ovat tarkkoja kopioita isoista maanteiden kaunottarista. Myös pienoismallit tuomaroidaan ja palkitaan kahdessa luokassa, juniorit ja seniorit, riippuen rakentajan iästä.

Poweria, kauneutta ja tähtiartisteja

Kovanluokan voimamiestapahtuma rantautuu Härmään, kun Giants Live Strongman Cupin osakilpailu käydään Power Truck Show’ssa. Kuudessa voimaa, tekniikkaa, nopeutta ja kestävyyttä vaativassa lajissa valitaan se voimamies, joka taistelee tiensä kisaamaan Maailman Vahvin Mies-tittelistä. Voimamieskilpailuun osallistuu 14 kansainvälistä kilpailijaa, joista kolme on suomalaista.

Crazy Driversin Vesa Kivimäki tulee tekemään uskomattoman monsterihyppynäytöksen hurjalla ”Raging Bull” monsteriautollaan. Perinteeksi muodostunut Miss Power Truck-rekkamissikilpailu on luonnollisesti yksi päivien kohokohdista. Esiintymislavalla käytyjen pyörähtelyjen lisäksi missi kaunottaria voi löytää messuosastoilta edustamassa yrityksiä.

Messupäivien päätteeksi on luvassa viihteellistä ohjelmaa sekä ikimuistoisia hetkiä, kun Rock Night’n kärkiartistit vetävät Palace-hallin täyteen rekkakansaa. Lavan valtaavat perjantaina Apulanta sekä Paula Koivuniemi ja lauantaina Laura Närhi sekä Jean S. Molempina iltoina viihdyttää myös Miss Divet.

Järjestäjät Rami Tynjälä, Ari Nukala, Juha Ristimaa ja Mikko Nukala toivottavat kaikki tervetulleiksi Härmään Power Truck Show’hun elokuussa. Lisätietoja Power Truck Show tapahtumasta nettisivuilta www.powertruckshow.fi

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi