Luetuimmat artikkelit nyt

Maantiekuljetus, Ajoneuvot

Merenkulku, Tullaus, Huolinta

Teknologia, Tuotanto

Verkkolehti

Bring Express Suomi ja HHH Saari Group yhteistyöhön – vihreä Bringin auto Tampereelle

8. helmikuuta 2012

Merkittävä pohjoismainen kuljetusalan toimija Bring Express laajentaa toimintaansa.

Bring Expressin vihreän auton voi nähdä myös Tampereen katukuvassa, kun vihreitä palveluita voi tilata nyt myös Pirkanmaalla. Tampereen lisäksi Bring Express Suomi laajentaa toimintaansa myös Turkuun, Jyväskylään ja Seinäjoelle.

Bring Express Suomi on solminut yhteistyökumppanisopimuksen HHH Saari Groupin kanssa. HHH Saari Groupin muodostavat tamperelainen LähettiPlussa Oy, turkulainen Lähettiykkönen Oy ja jyväskyläläinen Keski-Suomen Tavaralähetit Oy. Yhdessä ne palvelevat yli sadan ajoneuvon voimin.

HHH Saari Groupilla on pitkäaikaista osaamista vaativista ja täsmällisistä lähetti- ja jakelukuljetuksista mm. terveydenhuoltoalalta. Yhteistyötä on tehty näiden yritysten kanssa jo vuosia. Tehdyllä sopimuksella Bring Express Suomen palveluntarjonta laajenee muualle Suomeen pienyritysten paikallisuudella ja joustavuudella.

Yhteistyösopimus mahdollistaa entistä tehokkaampia kuluttajille suunnattuja kuljetuksia sekä runsaasti lisäpalvelumahdollisuuksia mm. kaluste- ja kodinkonekauppaa harjoittaville ketjuille.

Bring Express Suomen ehdoton valtti on tämän vuoden toukokuussa myönnetty ISO 14001-sertifikaatti, mikä viestii yrityksen systemaattisesta tavasta alentaa polttoaineenkulutusta ja sen myötä vähäisempiä hiilidioksidipäästöjä myös kaupunkikuljetuksissa. Bring – jakelukuljetusten kustannustehokkuus perustuu sen joustaviin ja yksinkertaisiin kuljetusratkaisuihin.


Piditkö artikkelista? Kerro siitä myös muille!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

 

Yhteistyössä

    Lempisana Käännöspalvelut FinnFreight Oy ADR Koulutus Timo Kallionpää Rausteel Turun Satama – Port of Turku Tapaturva Viking Line