Luetuimmat artikkelit nyt

Maantiekuljetus, Ajoneuvot

Merenkulku, Tullaus, Huolinta

Teknologia, Tuotanto

Verkkolehti

Truck Pulling Show – Lisa Kelly haastaa Suomen Mestarin

15. heinäkuuta 2014

KivimäkiNäe Suomen kovimmat Truck Pulling vetäjät Alahärmässä Power Truck Show’ssa 9.8.2014, sillä tiedossa on räjähtävää voimaa ja jännittäviä hetkiä.  

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut Truck Pulling Show jatkaa tänä vuonna kovatasoisena tapahtuma, johon Härmä Pulling Team rakentaa asianmukaisen radan. Truck Pulling Show järjestetään kutsukilpailuna lauantaina 9.8. iltapäivällä jokirantapellolla. Kisassa on mukana ainakin neljä jopa yli 2000 hevosvoiman kuorma-autoa.

 

 

Autoilla vedetään lavettia kaksi vetokertaa. Truck Pulling Show’ssa ovat mukana Suomen Mestarit Pekka Herlevi ja Sauli Kivimäki sekä muita huippunimiä. Power Truck Show’n Amerikan vieras Lisa Kelly haastaa vuoden 2011 Suomen Mestarin Sauli Kivimäen. Kelly ajaa Pekka Herlevin 2500 hevosvoimaisella Volvo Titanilla kisaten Saulin Scaniaa vastaan.

 

 

Vuoden 2013 Truck Pullingin Suomen Mestari Pekka Herlevi valmistelee Lisa Kellyn ajamaan Volvo Titanilla lauantaina Power Truck Show’ssa.

Vuoden 2013 Truck Pullingin Suomen Mestari Pekka Herlevi valmistelee Lisa Kellyn ajamaan Volvo Titanilla lauantaina Power Truck Show’ssa.

Vuonna 1987 Pekka Herlevin perustama Tractor Pulling Team on voittanut historiansa aikana lukemattomia mestaruuksia lajissa, jossa valtavat hevosvoimat ja perinteinen jarrulavetin veto yhdistyvät. Nyt pääset tutustumaan paikan päällä lähemmin Herlevi Pulling Teamin koko Tractor Pulling kalustoon ja tiimiin. Muiden kilpailijoiden nimet julkistetaan Power Truck Show’n nettisivuilla lähempänä tapahtumaa.

 

Kuvat: Marko Mäkinen


Piditkö artikkelista? Kerro siitä myös muille!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

 

Yhteistyössä

    FinnFreight Oy ADR Koulutus Timo Kallionpää Rausteel Turun Satama – Port of Turku Tapaturva Viking Line