Luetuimmat artikkelit nyt

Maantiekuljetus, Ajoneuvot

Merenkulku, Tullaus, Huolinta

Teknologia, Tuotanto

Verkkolehti

Ajokorttia ja muita tieliikenteen henkilölupia haetaan Ajovarma Oy:n palvelupisteistä 1.1.2016 alkaen

2. tammikuuta 2016

ajovarmaAjovarmalta haettavia lupia ovat ajokortti, ajokorttilupa, harjoituslupa, opetuslupa, liikenneopettajalupa, taksinkuljettajan ajolupa ja ajoluvan kaksoiskappale, vammaisen pysäköintilupa ja pysäköintiluvan kaksoiskappale sekä piirturi- tai ammattipätevyyskortti sekä ADR-ajolupa. ”Esimerkiksi jos ajokortti katoaa, haetaan uutta ajokorttia vuoden vaihteen jälkeen Ajovarman palvelupisteestä eikä poliisilta. Lisäksi otamme pian vuoden vaihteen jälkeen käyttöön sähköisen palvelun, joten sen jälkeen ajokortin kaksoiskappaleen tilaaminen onnistuu ihan kotisohvalta” kertoo osastopäällikkö Kimmo Pylväs Trafista.

Varaa aika Ajovarman nettipalvelusta

Ajovarma ottaa vastaan ajokortti- ja muut hakemukset. Ajan voi varata jo nyt etukäteen Ajovarman nettisivujen kautta osoitteessa www.ajovarma.fi. ”Suosittelemme käyttämään sähköistä ajanvaraustamme. silloin pääsee asioimaan itselle parhaiten sopivana ajankohtana ja välttyy turhalta jonottamiselta. Aikoja on vielä runsaasti vapaana ihan vuoden ensimmäisillekin päiville” muistuttaa Ajovarman toimitusjohtaja Hannu Pellikka.

Ajokortti, opetuslupa, piirturikortti, ammattipätevyyskortti, ADR-ajolupa, taksinkuljettajan ajolupa, liikenneopettajalupa ja vammaisen pysäköintilupa postitetaan asiakkaalle kotiin.  Moottoripyörän harjoitusluvan saa heti mukaansa Ajovarman palvelupisteestä.

Ajovarma myös neuvoo tieliikenteen henkilölupiin liittyvissä kysymyksissä. Ajovarman puhelinneuvonta aukeaa 4.1.2016 klo 8. Neuvonnan puhelinnumero on 075 323 9999 ja palveluaika on arkipäivisin klo 8 – 16. Neuvoa voi kysyä ensi vuoden alusta alkaen myös sähköpostitse osoitteesta tiedustelut@ajovarma.fi.

Lisätietoja

Tietoa kaikista siirtyvistä henkilöluvista www.trafi.fi/poliisiltameille


Piditkö artikkelista? Kerro siitä myös muille!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

 

Yhteistyössä

    Lempisana Käännöspalvelut ADR Koulutus Timo Kallionpää Turun Satama – Port of Turku Kiho – Tiedonkeräyksen mestari Tapaturva