Luetuimmat artikkelit nyt

Maantiekuljetus, Ajoneuvot

Merenkulku, Tullaus, Huolinta

Teknologia, Tuotanto

Verkkolehti

Uusi yhteisöyritys Brysselin lentokentälle

22. huhtikuuta 2016

acb_1Yhteisöyritys Air Cargo Belgium (ACB) aloitti toimintansa Brysselin lentokentällä 18.4.2016. Yhteisö sisältää kaikki BRU Cargon yritykset sekä siihen liittyvät sidosryhmät ja viralliset organisaatiot. Uuden yrityksen tavoitteena on edistää kuljetusympäristön ammattimaistumista Brysselin lentokentällä, josta toivotaan olevan hyötyä kaikille kentällä toimiville yrityksille.

Perinteisesti Brysselin lentokentällä on toiminut useita yrityksiä, jotka keskittyvät toimitusketjun tietyille alueille kuten lentoyhtiöihin ja huolintaan. Nämä yritykset jatkavat toimintaansa normaalisti, sillä ne tarjoavat kuljetusyhteisön eri tarpeita vastaavia palveluita, täydentäen ACB:n omaa tarjontaa.

Yhteisöyrityksen puheenjohtajana toimii Brysselin lentokentän rahtitoimintojen johtaja Steven Polmans. Häntä tukemassa ovat kaksi varapuheenjohtajaa: Huolintajärjestö BAFI:n puheenjohtaja Alain De Heldt sekä lentorahtijärjestö ACMAB:n puheenjohtaja Bas van Goch.

www.brusselsairport.be


Piditkö artikkelista? Kerro siitä myös muille!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Yhteistyössä

    Honda Mönkijät Lempisana Käännöspalvelut ADR Koulutus Timo Kallionpää Turun Satama – Port of Turku Kiho – Tiedonkeräyksen mestari Tapaturva