Luetuimmat artikkelit nyt

Maantiekuljetus, Ajoneuvot

Merenkulku, Tullaus, Huolinta

Teknologia, Tuotanto

Verkkolehti

Posti perustaa SOLin kanssa yhteisyrityksen sisälogistiikkaan

6. huhtikuuta 2017

Posti Group Oyj ja Solemo Oy (SOL) ovat allekirjoittaneet sopimuksen yhteisyrityksen perustamisesta.

Postin paketti- ja logistiikkapalveluiden johtaja Jukka Rosenberg toteaa, että yhteisyrityksen perustamisella Posti vauhdittaa logistiikan ja toimitusketjuratkaisuiden palvelujen kasvua. Yhteisyritys tulee lisäämään työpaikkoja logistiikkaan.

– Asiakkaamme ovat jo pitkään kysyneet Postilta ratkaisua ammattimaiseen logistiikkapalveluiden tuottamiseen asiakkaan omissa tiloissa.

Suunniteltu yhteisyritys tarjoaa logistiikkapalveluja asiakkaiden tiloissa hyödyntäen asiakkaan prosesseja ja järjestelmiä. Tyypillisiä toimintoja ovat tavaran vastaanotto ja keräily, tavaroiden käsittely ja yhdistely sekä teollisuuden tuotannon sisäinen logistiikka kuten pakkaaminen ja lähetys sekä tuotteiden esiasennukset.

Suunnitellun yhteisyrityksen toiminta ei koskisi Postin yhteistuotantoa, kuljetuspalveluja, postipalveluja tai Postin muita palveluja. Yhteisyritys ei toimisi myöskään henkilöstönvuokrausyrityksenä, vaan tuottaisi palveluja ensisijaisesti Postin Toimitusketjuratkaisut-yksikön asiakkaille.

Yhteisyrityksen toteutuminen edellyttää Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksyntää. Tavoitteena on aloittaa yritystoiminta toukokuussa. Lisätietoa yhteisyrityksestä saa 3.5. tai Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksynnän jälkeen.


Piditkö artikkelista? Kerro siitä myös muille!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

 

Yhteistyössä

    Koljonvirta Truck Meeting Lempisana Käännöspalvelut ADR Koulutus Timo Kallionpää Turun Satama – Port of Turku Kiho – Tiedonkeräyksen mestari Tapaturva