Luetuimmat artikkelit nyt

Maantiekuljetus, Ajoneuvot

Merenkulku, Tullaus, Huolinta

Teknologia, Tuotanto

Verkkolehti

PostNord hakee tiedolla johtamisen konseptilla uutta vauhtia markkinointiinsa yhdessä OMD Finlandin kanssa

6. huhtikuuta 2017

Pohjoismaiden johtava viestintä- ja logistiikkaratkaisujen toimittaja PostNord on aloittanut strategisen yhteistyön markkinointitoimisto OMD Finlandin kanssa. Yritys on tehnyt tiivistä yhteistyötä OMD:n kanssa Ruotsissa ja nyt yhteistyötä syvennetään Suomessa OMD Finlandin kanssa.

PostNordin markkinointi- ja viestintäjohtaja Jouni Lamberg  kertoo, että OMD Finlandin valintaan vaikutti onnistunut pilotti, toimiston kokonaisvaltainen tarjooma sekä selkeä näkemys tiedolla johdetun BtoB-markkinoinnin kehitysaskeleista. ”Tavoitteenamme on nostaa markkinointimme uudelle tasolle dataa hyödyntäen. Halusimme syventää yhteistyötä kumppanimme kanssa entistä strategisemmalle tasolle ja lähteä yhdessä rakentamaan tiedolla johdetun markkinoinnin mallia”, Lamberg kuvailee toimistovalinnan taustoja.

”Tiedolla johdetun markkinoinnin osa-alueista kohdennettavuus ja vaikutuksen mittaaminen mahdollistavat sen, että hyvin tarkastikin rajatussa BtoB-kohderyhmässä voidaan kasvattaa tunnettuutta maltillisilla panostuksilla”,  kertoo OMD Finlandin toimitusjohtaja Markus Grannenfelt laajemman yhteistyön käynnistäneestä pilotista.

Tiedolla johdetun, systemaattisen markkinointimallin rakentamisessa hyödynnetään toimiston strategisen markkinoinnin suunnittelun ja toteutuksen osaamista, löydettävyyden, jatkuvan näkyvyyden ja hakusanamainonnan palveluita sekä tutkimus- ja web-analytiikan palveluita.


Piditkö artikkelista? Kerro siitä myös muille!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Yhteistyössä

    Meriverkostot 2020 Honda Mönkijät Lempisana Käännöspalvelut ADR Koulutus Timo Kallionpää Turun Satama – Port of Turku Kiho – Tiedonkeräyksen mestari Tapaturva