Luetuimmat artikkelit nyt

Maantiekuljetus, Ajoneuvot

Merenkulku, Tullaus, Huolinta

Teknologia, Tuotanto

Verkkolehti

Mobil Delvac MX ESP –sarjalle uudet API CK-4, VDS-4.5 ja RLD-4 –luokitukset

10. heinäkuuta 2017

AMERICAN Petroleum Institute (API) julkaisi vuonna 2016 uuden, raskaan kaluston dieselmoottoriöljyjen CK-4 –luokituksen. Uusi luokitus tarjoaa merkittäviä suorituskyvyn parannuksia verrattuna CJ-4 –luokitukseen hapettumiskestävyyden, leikkauskestävyyden ja öljyn ilmastumisen osalta.

Tämä mahdollistaa laajentaa tuotteiden luokituksia uusimpiin Volvo VDS- 4.5– ja Renault RLD-4 –luokituksiin.

Mobil Delvac MXTM ESP 10W-30 ja Mobil Delvac MXTM ESP 15W-40 -tuotteiden parannettua koostumusta voidaan käyttää samoissa käyttökohteissa kuin missä CJ-4 on käytetty sekä kaikissa nykyaikaisissa maantiekuljetuksen ja työmaa-ajon käyttökohteissa missä vaaditaan ACEA E7/E9, API CK-4/CJ-4 ja niitä alempia luokituksia, sekä uusimmissa Volvo, Renault ja Mack -kuorma-autoissa.

Kuten vanhemmissa API luokituksissa, API CK-4 tulee olemaan taaksepäin täysin yhteensopiva niissä moottoreissa missä API CJ-4 oli aiemmin suosituksena. Volvo VDS-4.5 on taaksepäin yhteensopiva VDS-4 ja VDS-3:n kanssa ja samoin Renault RLD-4 on taaksepäin yhteensopiva RLD-3 ja RLD-2 –luokitusten kanssa.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi suuremman version


Piditkö artikkelista? Kerro siitä myös muille!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Yhteistyössä

    Tawastia Truck Weekend 2020 Meriverkostot 2020 Honda Mönkijät Lempisana Käännöspalvelut ADR Koulutus Timo Kallionpää Turun Satama – Port of Turku Kiho – Tiedonkeräyksen mestari Tapaturva