Luetuimmat artikkelit nyt

Maantiekuljetus, Ajoneuvot

Merenkulku, Tullaus, Huolinta

Teknologia, Tuotanto

Verkkolehti

Scanian ohjaamovalikoima nousee uusiin korkeuksiin uusine G-sarjan makuuohjaamoineen

13. heinäkuuta 2017

Scanian uuden kuorma-autosukupolven uusin ohjaamomallisto nousee aivan kirjaimellisesti uusiin korkeuksiin. Uudesta G20-makuuohjaamosta on kolme korkeusversiota: matala, normaali ja korkea, mistä hyötyvät asiakkaat, jotka paino-, korkeus- tai kustannussyistä haluavat matalammalle asennetun ja siten mukavamman nousun tarjoavan yleisohjaamon.

G20 on uusin tulokas R20- ja S20-makuuohjaamojen rinnalle valikoimassa, joka on suunniteltu lähinnä kaukokuljetuksia ajatellen ja suunnattu asiakkaille, jotka vaativat optimaalista tilankäyttöä ja korkeinta majoituksen laatua. Yhdessä kolme ohjaamosarjaa toteuttavat Scanian lupauksen, jonka mukaan uudelle kuorma- autosukupolvelle luodaan ohjaamovalikoima, joka on ylivertainen varustelultaan ja tiloiltaan.

G20-ohjaamosta on kolme korkeusversiota: matala, normaali ja korkea (Highline). Verrattuna nykyisen PGRsarjan G-ohjaamoihin yksi uutukainen on kattokorkeudeltaan sama kuin edeltäjänsä. Matalan ohjaamon kattokorkeus on säilynyt muuttumattomana ajatellen esim. autonkuljetusautoja ja muita kuljetustehtäviä, joihin tarkoitetut päällirakenteet ulottuvat ohjaamon päälle. Normaalin G-ohjaamon kattokorkeus on sen sijaan kasvanut 10 cm, ja Highlinen sisätilat ovat nyt peräti 16 cm entistä korkeammat.

Scanian uuden sukupolven kuormaauto- ohjaamojen sisätilat on suunniteltu kuljettajien tarpeita ajatellen: lasipinnat ovat suuria, näkyvyys erinomainen, materiaalit ja ergonomia korkealuokkaisia.


Piditkö artikkelista? Kerro siitä myös muille!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Yhteistyössä

    Tawastia Truck Weekend 2020 Meriverkostot 2020 Honda Mönkijät Lempisana Käännöspalvelut ADR Koulutus Timo Kallionpää Turun Satama – Port of Turku Kiho – Tiedonkeräyksen mestari Tapaturva