Luetuimmat artikkelit nyt

Maantiekuljetus, Ajoneuvot

Merenkulku, Tullaus, Huolinta

Teknologia, Tuotanto

Verkkolehti

Vakiokuorma-autojen Power Truck SM-kisa

5. elokuuta 2017

Power Truck Show’ssa 11.-12.8. uudella Bullboy Truck Pulling Areenalla järjestetään vakiokuorma-autojen SM-kilpailut. Vakiokuorma-autot ovat liikenteessä olevia kuorma-autoja. Vakiokuorma-autojen sarjaan voi osallistua 4-akselisilla puutavara- tai sora-autoilla, joiden tyhjäpainot ovat lähes samat. Puuauton nosturi saa olla mukana asennettuna kuormatilan suuntaisesti. Vetotavat ovat 8×4 teliveto tai 8×2 nostoteli. Perjantaina ajetaan 10 auton SM-karsinta ja lauantaina 5 auton SM-finaali.

Vakiokuorma-autojen sarjaan otetaan ilmoittautumisia vastaan osoitteessa http://www.powertruckshow.fi/ilmoittaudu.html

Näyttäviä näytösajoja

Truck Pulling Show’ssa vetävät näytösluontoisesti ratakuorma-autot sekä huipputraktorit. Mukana on myös Mad-Croc Herlevi Pulling Team koko näyttävällä kalustollaan sekä Härmän oma viime vuoden Suomen Mestari Pitkämäki ja Team Hot Hunter.

Jokirannan Bullboy Truck Pulling Areenalla on täysi vauhti päällä perjantaina ja lauantaina, kun kisassa selvitetään, että kuka on vakioautoluokan Suomen Mestari.

Uusi Bullboy Truck Pulling Areena valmistuu kovaa vauhtia

Power Truck Show’n järjestäjäorganisaatio PTS Messut Oy ja Härmä Pulling ry ovat sopineet Truck Pulling yhteistyöstä seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Yhteistyö merkitsee sitä, että Power Truck Show teettää täysin uuden Bullboy vetoradan tapahtuma-alueelle. Radan suunnittelun ja rakentamisen hoitaa rautaisella ammattitaidolla Härmä Pulling ry. Härmä Pulling vastaa tapahtuman aikana myös käytännön järjestelyistä ja radan asianmukaisesta kisakunnosta. Uusi vetorata kantaa nimeä Bullboy Truck Pulling Areena. Viimeisen päälle rakennettu vetorata valmistuu niin sanotun U4-messualueen jokirantaan joen myötäisesti.


Piditkö artikkelista? Kerro siitä myös muille!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

 

Yhteistyössä

    FinnFreight Oy ADR Koulutus Timo Kallionpää Rausteel Turun Satama – Port of Turku Tapaturva Viking Line