Luetuimmat artikkelit nyt

Maantiekuljetus, Ajoneuvot

Merenkulku, Tullaus, Huolinta

Teknologia, Tuotanto

Verkkolehti

Suomalainen K.Hartwall on voittanut Englannin markkinoiden uuden pakettirullakon kehitysprojektin

26. lokakuuta 2017

PROJEKTIN ensimmäinen vaihe, joka sisältää K.Hartwallin uuden postirullakon käyttöönoton yhdellä Euroopan suurimmista logistiikkamarkkinoista on arvoltaan yli 18 miljoonaa euroa.

Pakettivolyymien räjähdysmäinen kasvu viimeisten vuosien aikana Euroopassa on asettanut perinteiset posti- ja logistiikkatoimijat uusien haasteiden eteen. Kasvava kansainvälinen kilpailu ja usein vanha logistiikkainfrastruktuuri luovat painetta kehittää uusia innovaatioita pakettikäsittelyn tehostamiseksi.

Tästä johtuen englantilainen posti- ja pakettitoimija käynnisti vuonna 2013 Euroopan suurimman kuormankantajien kilpailutuksen, jonka tarkoituksena oli kehittää seuraavan sukupolven postirullakko. Kehitysprojektin tarkoituksena oli vastata kasvavien pakettimäärien käsittelyyn liittyviin haasteisiin ja tavoitteena on pitkällä aikavälillä korvata osa nykyisestä noin 400 000 rullakon kannasta.

– Asiakkaamme uuden postirullakon ensimmäinen testisarja valmistettiin alkuvuodesta Sipoossa, minkä jälkeen se kävi läpi mittavan testiohjelman Englannissa. Uuden rullakon sarjavalmistus alkaa Sipoossa nyt syksyllä ja koko projektin työllisyysvaikutus tulee olemaan merkittävä seuraavien vuosien aikana. Uusi postirullakko avaa K.Hartwallille varmasti myös uusia mahdollisuuksia tulevaisuudessa, kertoo liiketoimintayksikön johtaja Eero Heinonen K.Hartwallilta.

Uusi postirullakko on suunniteltu erittäin käyttäjäystävälliseksi, tukemaan uutta pakettiautomaatiota postiterminaaleissa sekä varmistamaan mahdollisimman tehokas täyttöaste myös kuljetuksessa.


Piditkö artikkelista? Kerro siitä myös muille!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

 

Yhteistyössä

    FinnFreight Oy ADR Koulutus Timo Kallionpää Rausteel Turun Satama – Port of Turku Tapaturva Viking Line