Luetuimmat artikkelit nyt

Maantiekuljetus, Ajoneuvot

Merenkulku, Tullaus, Huolinta

Teknologia, Tuotanto

Verkkolehti

Houkutteleva syksyn veneilytapahtuma Turussa – VENEXPO!

9. marraskuuta 2017

Odotettu Venexpo-tapahtuma tuo isänpäiväviikonloppuun säpinää ja veneilytunnelmia! Venexpo esittelee uutuusveneitä sekä tarjoaa loistavan mahdollisuuden hankkia vene hyvissä ajoin ennen seuraavaa kesää! 

VENEXPO ON MAKSUTON

Venexpo osuu ihanteelliseen ajankohtaan, jolloin on juuri sopiva hetki unelmoida tulevasta kesästä ja venematkoista. Tänä syksynä väkeä odotetaan paikalle runsaasti, sillä Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Venexpo on kävijöille maksuton! Kannustamme lahjoittamaan pääsylippuun varatut rahat hyvään tarkoitukseen, Pidä Saaristo Siistinä ry:lle.


Pidä Saaristo Siistinä ry tekee näkyvää ja konkreettista ympäristönhuoltotyötä meri- ja järvialueilla. Apuasi tarvitaan, joten lahjoita kätevästi tekstiviestillä! Lahjoitukset ohjataan suoraan puhtaampien vesistöjen puolesta tehtävään työhön.

Turun Messukeskuksen A-halli on ns. isojen veneiden halli. Hallissa on myös vesiallas, jossa pääsee mm. testaamaan taitojaan kauko-ohjattavien veneiden ohjauksessa. B-hallissa taas esittäytyvät mm. tasokkaat vaihtoveneet, huoltopalvelut sekä venetarvikkeet. Lisäksi esillä ovat puiset klassikkoveneet. Muina teemoina messuilla on mm. sähköinen liikkuminen.

Tule mukaan tekemään kauppoja Turkuun!

TURUSSA ON JO ENSI KESÄ. JA ENSI KESÄN VENEET!

#venexpo #venemessut #turunmessukeskus

Aukioloajat

  • To 13-19 (lehdistölle 11-13)
  • Pe 13-19
  • La 10-18
  • Su 10-18
  • Paikoitus 6€
  • Vaatesäilytys 2,5€

Tapahtuman sivut:

http://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/venexpo/


Piditkö artikkelista? Kerro siitä myös muille!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Yhteistyössä

    Meriverkostot 2020 Honda Mönkijät Lempisana Käännöspalvelut ADR Koulutus Timo Kallionpää Turun Satama – Port of Turku Kiho – Tiedonkeräyksen mestari Tapaturva