Luetuimmat artikkelit nyt

Maantiekuljetus, Ajoneuvot

Merenkulku, Tullaus, Huolinta

Teknologia, Tuotanto

Verkkolehti

Optiscan toimitti RFiD-ratkaisun Logy Conference -tapahtumaan

15. helmikuuta 2018

Logistiikan tietojärjestelmiä kehittävä Optiscan Oy on yhteistyössä Zebra Technologiesin kanssa toimittanut Logy Conference -tapahtumaan RFID-teknologiaratkaisun, jonka avulla on kerätty vierailija-analytiikkaa ja seurattu vierailijoiden liikkumista tiloissa. 

RFID-tekniikka on eräs nopeimmin kasvavista automaattisen tunnistuksen osa-alueista. Tekniikka perustuu esineeseen kiinnitettävään saattomuistiin (engl. transponder tai tag), joka voidaan havaita ja lukea lukulaitteella.

Vuoden tärkein logistiikka- ja hankinta-alan ammattilaisten kohtaamispaikka LOGY Conference kokosi Finlandia-taloon suuren joukon logistiikan ammattilaisia kuulemaan uusista trendeistä ja saamaan innovatiivista ajattelua liiketoimintaan. Tapahtuma tarjosi jälleen huomattavaa lisäarvoa logistiikan alalle niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Lue lisää 8.-9.2. järjestetystä Konferenssista:

http://www.optiscangroup.com/fi/news.php?aid=219821


Piditkö artikkelista? Kerro siitä myös muille!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

 

Yhteistyössä

    FinnFreight Oy ADR Koulutus Timo Kallionpää Rausteel Turun Satama – Port of Turku Tapaturva Viking Line