Luetuimmat artikkelit nyt

Maantiekuljetus, Ajoneuvot

Merenkulku, Tullaus, Huolinta

Teknologia, Tuotanto

Verkkolehti

SKAL-yhdistykset yhteistyöhön: Keski-Suomen kuljetusyrityksille palvelua Itä-Suomesta

15. elokuuta 2018

Keskisuomalaisten tavaraliikenteen kuljetusyrittäjien oma toimialajärjestö SKAL Keski-Suomi ry, on solminut yhteistyösopimuksen sisarjärjestö SKAL Itä-Suomi ry:n kanssa. Sopimuksen nojalla yhdistys hankkii Itä-Suomesta mm. asiantuntija-, viestintä- ja edunvalvontapalveluja jäsenyritystensä hyväksi.

Järjestely tuo järjestöjen välille uutta synergiaetua ja mahdollistaa itsenäisten yhdistysten tehokkaan toiminnan. SKAL Keski-Suomi ry:n nykyinen toiminnanjohtaja Mikko Voutilainen siirtyy Etelä-Suomen Kuljetusyrittäjät ry:n toimitusjohtajaksi 1.9. alkaen.

Tiedotusvälineiden edustajat voivat olla Keski-Suomen asioissa yhteydessä ao. yhteyshenkilöihin Heikki Lappalainen ja Jouni Bergroth tai alueen puheenjohtajaan, Matti Perälään. Myös soittamalla SKAL ry:n vaihteeseen (09 478 999) löytyy kätevästi oikea henkilö vastaamaan mediatiedusteluihin.

SKAL Keski-Suomi ry:n jäsenistöön kuuluu noin 300 keskisuomalaista maanteiden tavaraliikennettä harjoittavaa kuljetusyritystä. SKAL Itä-Suomi ry:n jäsenistön muodostavat vastaavasti noin 600 kuljetusyritystä Pohjois- ja Etelä-Savon sekä Pohjois-Karjalan maakunnista. Molemmat yhdistykset ovat Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry jäsenyhdistyksiä.


Piditkö artikkelista? Kerro siitä myös muille!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Yhteistyössä

    Honda Mönkijät Lempisana Käännöspalvelut ADR Koulutus Timo Kallionpää Turun Satama – Port of Turku Kiho – Tiedonkeräyksen mestari Tapaturva