Luetuimmat artikkelit nyt

Maantiekuljetus, Ajoneuvot

Merenkulku, Tullaus, Huolinta

Teknologia, Tuotanto

Verkkolehti

TRA2020-konferenssi laittaa liikenteen ideat uusiksi – nyt haussa erityisesti suomalaista osaamista

31. tammikuuta 2019

Liikenteen ja viestinnän kansainvälinen tutkimuskonferenssi TRA2020 eli Transport Research Arena saadaan Suomeen ja konferenssiaiheiden ehdottaminen on juuri alkanut. Mukaan toivotaan tällä kertaa runsain määrin suomalaista liikenteen ja viestinnän alan tutkimus-, kehitys- ja innovaatio-osaamista.

Liikenteen ja viestinnän uutta suuntaa luotaava TRA2020-konfrerenssi järjestetään Helsingissä 27.-30.4.2020 ja konferenssin tieteellisen sisällön haku, Call for Submissions, on käynnissä 30.4.2019 asti. Rethinking transport – towards clean and inclusive mobility -teemalla kulkevaan konferenssiin toivotaan tällä kertaa erityisesti suomalaista osaamista.

”Haluamme kannustaa kaikkia Suomessa liikenteen ja viestinnän tutkimuksen, kehityksen tai innovaatioiden parissa työskenteleviä osallistumaan konferenssiin omilla aiheillaan, jotta saamme mahdollisimman paljon paikallista osaamista esiteltyä muille eurooppalaisille ja kansainvälisille tahoille”, painottaa konferenssin suomalaisiin organisaattoreihin kuuluva, erityisasiantuntija Alina Koskela.

Lisätietoja tutkimusaiheiden ja papereiden jättämisestä traconference.eu/call-for-submissions(Ulkoinen linkki)

Transport Research Arena eli TRA-konferenssi on tärkein eurooppalainen liikenteen ja viestinnän joka toinen vuosi järjestettävä tapahtuma, joka kattaa kaikki liikenteen ja liikkumisen muodot. Konferenssi on tarkoitettu erityisesti tutkijoiden, päätöksentekijöiden ja yritysmaailman kohtaamispaikaksi liikenteen ja liikkumisen innovaatioihin, tutkimuksiin ja kokeiluihin ja niiden hyödyntämiseen ja kehittämiseen edelleen.

Seuraa TRA2020-konferenssia www.traconference.eu(Ulkoinen linkki), @TRA_conference, #TRA2020 #Rethinkingtransport


Piditkö artikkelista? Kerro siitä myös muille!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
 

Yhteistyössä

    Lempisana Käännöspalvelut ADR Koulutus Timo Kallionpää Turun Satama – Port of Turku Kiho – Tiedonkeräyksen mestari Tapaturva