Luetuimmat artikkelit nyt

Maantiekuljetus, Ajoneuvot

Merenkulku, Tullaus, Huolinta

Teknologia, Tuotanto

Verkkolehti

Goodyearin SoundComfort äänestetty vuoden tuotteeksi 2019

13. toukokuuta 2019

Goodyearin SoundComfort-melunvaimennusteknologia vuoden 2019 tuote. Kuluttajatutkimusyritys Nielsen kysyi kuluttajatutkimuksessaan 5 000 ihmiseltä heidän mielipiteitään tuoteinnovaatioista. Se on suurin laatuaan maailmassa tehty tutkimus.

SoundComfort-teknologia on erinomainen esimerkki Goodyearin missiosta edistää rengasinnovointia, jonka tarkoituksena on vastata kuluttajien ja markkinoiden tarpeisiin. Autojen moottorit ovat muuttumassa hiljaisemmiksi, etenkin sähkö- ja hybridiautojen myötä. Siksi renkaiden aiheuttama melu korostuu.

Goodyearin Sound- Comfort-teknologia tarkoittaa avosoluista polyuretaani- vaahtokerrosta, joka kiinnitetään renkaan sisäpinnalle ja joka vaimentaa ilman värinää. SoundComfort vähentää melua puolella – jopa 4 desibeliä – ja tekee ajomatkoista huomattavasti hiljaisempia kuljettajille ja matkustajille. Mikä parasta, tämä innovaatio ei heikennä renkaan suorituskykyä. Vaahto on niin kevyttä, ettei se vaikuta ajoneuvon polttoaineen kulutukseen. Eikä se tee renkaista hitaampia1.

Testeissä käytettiin rengaskokoa 245/40R18 ja testiautona oli Audi A8. Testit tehtiin GIC*L -keskuksen melutestiradalla.


Piditkö artikkelista? Kerro siitä myös muille!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Yhteistyössä

    Lempisana Käännöspalvelut ADR Koulutus Timo Kallionpää Turun Satama – Port of Turku Kiho – Tiedonkeräyksen mestari Tapaturva