Luetuimmat artikkelit nyt

Maantiekuljetus, Ajoneuvot

Merenkulku, Tullaus, Huolinta

Teknologia, Tuotanto

Verkkolehti

Taksi Itä-Suomi ja Taksi EHT-Line yhteistyöhön

4. kesäkuuta 2019

Taksi EHT-Line Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen Taksi Itä-Suomen kanssa. Yhteistyösopimuksen myötä Taksi Itä-Suomen välityspalvelu laajenee Taksi EHT-Line Oy:n toimialueille. Taksin tilausvälitys siirtyy Taksi Itä-Suomen palvelukeskukseen Jyväskylään 1.9.2019 alkaen

Taksi Itä-Suomen ja Taksi EHT-Line Oy:n käynnistyvä yhteistyö sisältää matkaketju- sekä teknologiayhteistyötä mm. ajovälityksen osalta.  Tavoitteena on esim. hyödyntää molempien tilausnumeroita, sekä mobiilisovelluksia tilauksissa.

-Yhteistyö Taksi EHT-Line Oy:n kanssa palvelee yhtiöiden tavoitetta laajentaa ja vahvistaa toimintaa, kertoo Taksi Itä-Suomen operatiivinen johtaja Jarmo Kirjavainen.

-EHT-Line Oy:llä on ainutlaatuinen tilaisuus hyödyntää yhteistyökumppanimme osaamista, teknologiaa, markkinointia. Yhteistyön avulla vahvistamme alueellisesti EHT-Line-brändiä, tehostamme yhtiön välitystoimintaa sekä saamme synergiaetuja teknologiasta ja puhelinvaihderatkaisuista. Suhtaudumme yhteistyöhön positiivisella pöhinällä, sanoo EHT-Line Oy:n puheenjohtaja Pasi Eklind.

-Taksi Partners kumppanuus tuo myös lisäarvoa yhteistyölle, lisää EHT-Line Oy:n hallituksen jäsen Otto Hyvärinen.


Piditkö artikkelista? Kerro siitä myös muille!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Yhteistyössä

    Lempisana Käännöspalvelut ADR Koulutus Timo Kallionpää Turun Satama – Port of Turku Kiho – Tiedonkeräyksen mestari Tapaturva