Luetuimmat artikkelit nyt

Maantiekuljetus, Ajoneuvot

Merenkulku, Tullaus, Huolinta

Teknologia, Tuotanto

Verkkolehti

Ahola Transport laajentaa toimintaansa lämpösäädellyissä kuljetuksissa

20. tammikuuta 2020
Ahola Transport

Oyj Ahola Transport Abp on sopinut 17.01.2020 liiketoimintakaupasta Swanline Oü kanssa. Liiketoimintakauppa käsittää Swanlinen lämpösäädeltyjen kuljetusten toiminnan, henkilöstön ja kaluston. Järjestely vahvistaa Ahola Transportin asemaa nykyisillä markkina-alueillaan laajentamalla palveluvalikoimaa. Liiketoimintakaupan jälkeen Swanline uudistuu ja keskittyy jatkossa yhä enemmän strategiansa mukaisiin liiketoimintoihin.

Kuljetustoimiala on muuttumassa entistä dynaamisemmaksi ja Ahola Transport hakee operatiivisen hallinnan, toimialan sähköistymisen, kapasiteetin käytön tehostumisen sekä palveluvalikoiman avulla parempaa ympäristötehokkuutta ja reagointikykyä asiakastarpeisiin.

”Olemme tyytyväisiä nyt tehdystä järjestelystä, jonka myötä palveluvalikoimamme laajenee. Uskomme myös, että nykyisten liiketoimintojen kautta saavutettu kokemus ja kattava kehitystyömme on sovellettavissa myös niiden asiakkaiden kuljetustarpeisiin, joiden tuotteet edellyttävät lämpösäädeltyjä kuljetuksia”, toteaa Ahola Transportin toimitusjohtaja Hans Ahola.

Myös Swanlinen toimitusjohtaja Joonas Seppälä näkee yrityskaupan hyvänä ratkaisuna. ”Tämän järjestelyn myötä voimme keskittyä strategiamme mukaisesti entistä vahvemmin muiden liiketoimintojemme kehittämiseen, samalla kun nyt myyty liiketoiminta kehittyy osaavissa käsissä”, hän toteaa.

Kaupan osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.


Piditkö artikkelista? Kerro siitä myös muille!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Yhteistyössä

    Meriverkostot 2020 Honda Mönkijät Lempisana Käännöspalvelut ADR Koulutus Timo Kallionpää Turun Satama – Port of Turku Kiho – Tiedonkeräyksen mestari Tapaturva