Luetuimmat artikkelit nyt

Maantiekuljetus, Ajoneuvot

Merenkulku, Tullaus, Huolinta

Teknologia, Tuotanto

Verkkolehti

Sari De Meulderista Euroports Finland Oy:n uusi toimitusjohtaja

19. tammikuuta 2020

Euroports Finland Oy:n hallitus on nimennyt uudeksi toimitusjohtajaksi Sari De Meulderin. Sari De Meulder siirtyy yhtiöön Porin Satama Oy:stä.

”Sari De Meulderilla on laaja ja monipuolinen kokemus satamaoperointi- ja palveluliiketoiminnasta ja hän on onnistunut tehtävissään menestyksekkäästi.

Olen vakuuttunut siitä, että Sari De Meulderin johdolla yhtiöllä on erinomaiset edellytykset palvella ja tukea asiakkaidemme kasvua nopeasti muuttuvassa ympäristössä, jolle on ominaista epävarmat talouden näkymät ja lisääntynyt kilpailutilanne”, sanoo Euroports Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja Euroports konsernin talousjohtaja Geert Gekiere.Sari De Meulder aloittaa Euroports Finland Oy:n toimitusjohtajana myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.


Sari De Meulderin mukaan Euroports Finland Oy:n toimitusjohtajan tehtävä on mielenkiintoinen ja haastava mahdollisuus olla mukana kehittämässä yhtiötä, jonka toimintaympäristö on muutoksessa. ”Toivon, että kokemukseni ja osaamiseni tuo lisäarvoa Euroports Finland Oy:n organisaatioon ja odotan innolla pääseväni myötävaikuttamaan Europortsin ja sen nykyisten ja uusien asiakkaiden kasvuun ja menestykseen”.

Tiedote:

Geert Gekiere
Euroports Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja


Piditkö artikkelista? Kerro siitä myös muille!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Yhteistyössä

    Meriverkostot 2020 Honda Mönkijät Lempisana Käännöspalvelut ADR Koulutus Timo Kallionpää Turun Satama – Port of Turku Kiho – Tiedonkeräyksen mestari Tapaturva