Luetuimmat artikkelit nyt

Maantiekuljetus, Ajoneuvot

Merenkulku, Tullaus, Huolinta

Teknologia, Tuotanto

Verkkolehti

Future Transportation Forum Jyväskylän Sähkömessuilla – Näyttelyalue tulevaisuuden liikenteestä

4. helmikuuta 2020

Tulevaisuuden liikenne vaatii uusia ratkaisuja autoteollisuudelta, energiateollisuudelta ja kaupunki-infran suunnittelulta. Ne ovat nyt ensi kertaa esillä omana näyttelyalueenaan Jyväskylän Sähkö Valo Tele AV -messuilla 5.-7.2.2020.

Future Transportation Forum on ilmeeltään yhtenäinen näyttelyalue, jossa on oma ohjelmalava. Se täydentää Sähkömessujen osastojen tarjontaa keskittyen erityisesti sähköautoiluun liittyvään teknologiaan, sovelluksiin ja palveluihin. Alueen teemaan keskittyvät esitykset täyttävät jokaisen iltapäivän nostaen esiin näkökulmia niin suunnitteluun ja toteutukseen kuin päätöksentekoon ja turvallisuuteenkin, unohtamatta sähköautoilijaa palveluineen.

– Tulevaisuuden liikenne on ollut Sähkömessuilla vahvasti läsnä jo vuosia, mutta sähköisen liikenteen ja sähköautojen läpimurto loi tarpeen erityiselle näyttelyalueelle, kertoo alueesta vastaava Hannu Mennala Jyväskylän Messuilta.

Nähtävillä on entistä edistyneempiä latausratkaisuja sekä älykkään sähköverkon sovelluksia, jotka toimivat sähköautoilun ekosysteemin keskiössä.

– Sähköinen liikenne koskee yhä laajempaa joukkoa, johon kuuluu teknisen toimen ja kaupunkisuunnittelun asiantuntijoita sekä taloyhtiöiden isännöitsijöitä ja päättäjiä. He tarvitsevat tietoa, ratkaisuja ja palveluja, Mennala toteaa.

– Tulevaisuuden liikenne -alueen näyttelyosastot ja ohjelmalavan monipuoliset esitykset vastaavat näihin tarpeisiin. Ne ovat avoimia myös kaikille muille sähköisestä liikenteestä kiinnostuneille messuvieraille.

Future Transportation Forum on osa Sähkö Valo Tele AV 2020 -messuja, jotka järjestetään 5.- 7.2.2020 Jyväskylän Paviljongissa.

www.sahkomessut.fi


Piditkö artikkelista? Kerro siitä myös muille!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Yhteistyössä

    Tawastia Truck Weekend 2020 Meriverkostot 2020 Honda Mönkijät Lempisana Käännöspalvelut ADR Koulutus Timo Kallionpää Turun Satama – Port of Turku Kiho – Tiedonkeräyksen mestari Tapaturva