Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Garmin eTrex Solar GPS-käsilaitteesta ei lopu virta

Garmin on esitellyt helppokäyttöisen eTrex®Solar -GPS-käsilaitteen, joka hyödyntää aurinkoenergiaa. Suositun eTrex-tuoteperheen tuoreimmassa jäsenessä on aurinkolataus, joka tarjoaa rajatonta akunkestoaretkeilijöille, geokätköilijöille ja muille luonnossa liikkujille. Nauti ulkoilmasta pidempään ja kulje tallaamattomia polkuja eTrex Solar kädessä.

Garmin-aurinkolatausta hyödyntävä eTrex Solar tarjoaa rajatonta akunkestoa. Myös ilman aurinkolatausta eTrex Solar -käsilaitteen akku kestää jopa 1.800 tuntia Expedition -tilassa.

Laitteella voi tarkistaa reittipisteet, seurata sijaintia ja navigoida suosikkikohteisiin. 2.2 tuuman terävää näyttöä on helppo lukea, myös kirkkaassa auringonpaisteessa.

“ Ikoninen eTrex-mallistomme on tunnettu jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan mullistavista ominaisuuksistaan ja ollut hyvin suosittu asiakkaidemme keskuudessa. Aurinkolatausteknologiaa hyödyntävä rajaton akunkesto on jälleen esimerkki innovaatioista, joita pyrimme lisäämään outdoor-tuotteisiimme. eTrex Solar on täydellinen kumppani kaikkeen luonnossa liikkumiseen, olipa kyseessä lyhyt kävelyretki tai pitkä luontovaellus.” – Garmin-yhtiön Dan Bartel

Rajaton akunkesto

Garmin-aurinkolatausta hyödyntävä eTrex Solar tarjoaa rajatonta akunkestoa. Vaelluksella voi siis viettää pidemmän ajan laitetta välillä lataamatta eikä päivän kestävillä retkillä tarvitse varautua pysähdykseen akun lataamista varten; aurinko huolehtii lataamisesta. Aurinkolataustoiminnon avulla akku pysyy täyteen ladattuna ja tarvittaessa toiminnolla voi myös virkistää lähes loppuun kulunutta akkua1.

Myös ilman aurinkolatausta eTrex Solar -käsilaitteen akku kestää jopa 1.800 tuntia Expedition -tilassa.

Garmin ExploreTM-sovelluksen avulla pysyt ajan tasalla

Kun eTrex Solar on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen, käytettävissä on Garmin Explore-sovellus, joka toimii myös matkapuhelinverkon ulkopuolella.

  • · Pilvitallennus: Kartta- ja matkatietojen tarkastelu, tallennus ja jako on helppoa rajattoman pilvitallennuksen ansiosta2.
  • · Matkasuunnittelu: Seuraavan päivän matkasuunnitelman voi tehdä luomalla reittejä sovelluksessa ja synkronoimalla ne käsilaitteeseen.
  • · Älykkäät ilmoitukset: Älykkäät ilmoitukset tekstiviesteistä, puheluista, jne., kun laite on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen.
  • Geocaching Live: Automaattiset geokätköpäivitykset, mm. kätköjen kuvaukset, lokit ja vihjeet. Kun laite on yhdistetty sovellukseen, löytyneet kätköt ladataan välittömästi luodulle Geocaching-tilille.
  • · Sääennusteet: Kun käsilaite on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen, käytettävissä ovat reaaliaikaiset sääennusteet, jotka auttavat huomioimaan sääolosuhteiden muutokset.

Oikealle polulle

Käytettävissä on useita satelliittinavigointijärjestelmiä, joilla navigointi onnistuu haastavammissa maastoissa kuin pelkällä GPS:llä. Monitaajuustuki parantaa sijaintitarkkuutta suhteessa reittipisteisiin. Kuten aiemmissakin malleissa, eTrex Solarissa on digitaalinen kompassi, joka näyttää tarkan suunnan myös silloin, kun ei liikuta. IPX7-vesitiiviysluokituksen ja kestävän muotoilun ansiosta laite sopii myös vaikeampiin olosuhteisiin.

eTrex Solar -käsilaite on saatavissa Q4/2023 aikana, suositushintaan 290,00€.

Lisätietoja: garmin.com/outdoor.

1Rajaton akunkesto aurinkoisella kelillä (75.000 luksia)

2Pilvitallennukseen tarvitaan Garmin-tili

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi