Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Hedin Automotiven ja astara Finlandin yhteistyö laajenee – uusi toimipiste avataan Porvoossa

Suomessa Kian ja Mitsubishin maahantuojana toimivan astara Finlandin ja Hedin Automotiven yhteistyö laajenee, kun Hedin Automotive avaa tammikuussa uuden jälleenmyyntipisteen Porvoossa. Kyseessä on tärkeä laajennus Kian ja Mitsubishin jälleenmyyntiverkostolle.

Kia ja Mitsubishi saavat odotetun uuden jälleenmyyjän Porvoossa Hedin Automotiven toimesta

– Olemme etsineet sopivaa yhteistyökumppania edustamaan merkkejämme Porvoossa, ja on ilo päästä laajentamaan yhteistyötämme Hedinin kanssa, toteaa astara Finlandin toimitusjohtaja Miska Tammelin.

Hedin Automotive on laajentanut toimintaansa nopeasti Suomessa ja astara Finlandin maahantuomat merkit ovat merkittävässä roolissa vahvan markkina-aseman vakiinnuttamisessa.

– Olemme iloisia päästessämme laajentamaan yhteistyötä astaran kanssa Porvoon alueella. Kia ja Mitsubishi edustavat merkittävää osaa liiketoiminnastamme, ja haluamme kehittää yhteistyötä myös jatkossa. Kian ja Mitsubishin myötä Hedin Automotivesta tulee Porvoon alueen merkittävin autokauppa, joka tarjoaa laajan tuote- ja palveluvalikoiman alueen nykyisille ja uusille asiakkaille, kuvailee Hedin Automotiven toimitusjohtaja Mikko Mykrä.

astara Finlandin jälleenmyyntiverkosto koostuu 40 toimipisteestä ympäri Suomea. Hedin Automotiven Porvoon toimipiste aloittaa palvelemaan Kia- ja Mitsubishi-asiakkaita huollon osalta 2. tammikuuta 2024 ja uusien autojen myynnin osalta helmikuun alkuun mennessä osoitteessa Ruiskumestarinkatu 4, 06100 Porvoo.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi