Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Scania Suomen vaihtoautokeskus muutti Kouvolaan

Scania Suomi keskitti Suomen vaihtoautotoiminnot erilliseen vaihtoautokeskukseen jo useampi vuosi sitten. Vaihtoautokeskus on sijainnut Helsingissä pääkaupunkiseudun Scania-keskuksen yhteydessä. Viikon kuluttua, 4.12.2023 vaihtoautokeskuksen toiminnot aloittavat uusissa tiloissa Kouvolan Scania-keskuksen yhteydessä.

Kouvolan Scania-keskuksen tontti on iso ja tarjoaa vaihtoautoille erinomaiset tilat.

Piha-alue palvelee paremmin

Kouvolan Scania-keskuksen tontti on iso ja tarjoaa vaihtoautoille erinomaiset tilat. Myös vaihtoautokeskuksen päällikkö Tomi Iso-Kuortti ja Scania-myyjä Timo Kauppinen saivat itselleen nykyaikaiset konttoritilat Kouvolasta.

Piha-alue on aivan erinomainen. Kaikki vaihtoautot saadaan hyvin esille ja jos haluaa käydä katsastamassa autovalikoimaa, niin tänne on helppo tulla”, kertoo vaihtoautopäällikkö Tomi Iso-Kuortti.

Sijainti keskem­mällä Suomea parantaa logis­tiikkaa

Kouvolan liikenneyhteydet parantavat vaihtoautoihin liittyvää logistiikkaa. Koska Kouvolaan on keskitetty lähes koko Scania Suomen organisaation vaihtoautovalikoima, on uuden keskuksen saavutettavuus monessa suhteessa parempi.

Autonsiirtäjille Kouvolasta on hyvät junayhteydet koko Suomeen. Jos tuo vaihtoauton vaikka Pohjois-Suomesta, pääsee täältä kätevästi junalla takaisin”, kehuu vaihtoautomyyjä Timo Kauppinen.

Tutut kasvot Timo Kauppinen ja Tomi Iso-Kuortti palvelevat asiakkaita jatkossa vaihtoautokeskuksen uusissa tiloissa Kouvolassa.

Uusi vaihtoautokeskus on jo aloittanut toimintansa ja lähes kaikki ajoneuvot ovat jo siirretty Kouvolaan. Virallisesti keskuksen toiminta alkaa maanantaina 4.12.2023. Lisäksi Kouvolan Scania-keskuksella vietetään perinteistä joulupuuropäivää tiistaina 12.12.

Tervetuloa tutustumaan erinomaiseen vaihtoautovalikoimaamme ja moikkaamaan meitä tänne Kouvolaan”, toivottavat Tomi ja Timo.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi