Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Withings julkaisee ScanWatch Nova -hybridiälykellon: kliininen tarkkuus kohtaa ylellisen muotoilun

Johtava älykkäiden terveyslaitteiden valmistaja ja maailman ensimmäisen hybridiälykellon kehittänyt Withings julkistaa viimeisimmän innovaationsa, ScanWatch Novan. Sukeltajankellosta innoituksensa saanut tyylikäs malli mahdollistaa tehokkaat terveysmittaukset sekä monipuolisen terveystietojen ja aktiivisuuden seurannan.

ScanWatch Nova mahdollistaa yleisimmät terveysmittaukset ja hyödyntää hiljattain julkistetun Withings ScanWatch 2:n käänteentekeviä antureita ja terveydenseurantaominaisuuksia.

ScanWatch Nova tarjoaa mahdollisuuden muun muassa EKG-mittauksiin ja SpO2-mittauksiin, jatkuvaan kehon lämpötilan valvontaan, edistykselliseen aktiivisuuden seurantaan ja syvälliseen unianalyysiin.

ScanWatch Nova sisältää edistyksellisiä terveydenseurantaan tarkoitettuja toimintoja, ja sen 30 päivän akunkesto ja muut tekniset ratkaisut tekevät jatkuvasta mittauksesta vaivatonta. Viimeisimpiä innovaatioita edustavat tehokkaat mittausominaisuudet huolehtivat käyttäjän terveydestä huomaamattomasti. Kokemuksen viimeistelee ajattomaan sukeltajankelloperinteeseen nojaava tyylikäs muotoilu”, Withingsin tuotepäällikkö Etienne Trégaro kuvailee.

ScanWatch Nova mahdollistaa yleisimmät terveysmittaukset ja hyödyntää hiljattain julkistetun Withings ScanWatch 2:n käänteentekeviä antureita ja terveydenseurantaominaisuuksia. Kello on tilattavissa juuri sopivasti pukinkonttiin 5. joulukuuta alkaen osoitteessa withings.com hintaan 599,95 €1.

Terveyttä edistävä kello

  • Lääketieteellisen tason sydänfilmi aina tarvittaessa: ScanWatch Novalla voi suorittaa lääketieteellisen tason EKG-mittauksia1. Sydänfilmin ottaminen voi paljastaa mahdollisia sydämen poikkeamia, kuten eteisvärinän, joka on yksi yleisimmistä sydämen rytmihäiriöiden muodoista. Vuoden 2020 jälkeen ScanWatchien avulla on havaittu lähes kaksi miljoonaa eteisvärinäoiretta. EKG-mittauksessa hyödynnetään kellon kahta sisäänrakennettua elektrodia. Käyttäjä voi aloittaa mittauksen koskettamalla kellon kehystä 30 sekunnin ajan ja seurata tuloksia reaaliajassa Withings-sovelluksen avulla.
  • Havaitse alkava sairaus: ScanWatch Nova antaa ilmoituksen kehon keskimääräisen päivä- ja yölämpötilan poikkeamista, jotka voivat olla merkkinä sairauden puhkeamisesta tai muusta terveydentilan muutoksesta. Kello tukee myös suorituskyvyn hallintaa ja palautumista seuraamalla lämpötilan vaihteluväliä liikuntasuorituksen aikana. ScanWatch Nova hyödyntää mullistavaa TempTech24/7-moduuliteknologiaa, jossa yhdistyvät pienet, energian siirtymistä mittaavat lämpövuoanturit ja erittäin tarkka, ympäristön ja ihon lämpötilaa mittaava anturi. Yhdessä sykemittarin ja kiihtyvyysmittarin syötön kalibroinnin kanssa ne tarjoavat luokkansa parhaan ratkaisun kehon lämmönvaihtelujen arviointiin.
  • Arvioi hengityselinten toimintaa: ScanWatch Nova tuo käyttäjälleen mielenrauhaa, sillä sen avulla on mahdollista mitata veren happisaturaatiota (SpO22) sekä seurata yöllisiä hengityshäiriöitä ja veren keskimääräistä happipitoisuutta nukkumisen aikana. Tehokkaasti hapettunut veri tarjoaa lihaksille energiaa, jonka tarve kasvaa erityisesti liikunnan aikana. Jos SpO2-arvo on alle 90 %, se voi olla merkki veren heikosta happisaturaatiosta eli hypoksiasta.
  • Rauhallisempi uni unenlaatua seuraamalla ja parannusehdotuksia vastaanottamalla: ScanWatch Nova pisteyttää käyttäjien unenlaadun, tekee monipuolisia unimittauksia (unijaksot sekä unen syvyys, kesto ja keskeytykset) ja tarjoaa ehdotuksia unen laadun parantamiseksi.
  • Tehosta aktiivisuutta saumattomalla seurannalla: ScanWatch Novan avulla voi seurata muun muassa otettujen askelten määrää, kalorien kulutusta, korkeutta merenpinnasta ja ulkoilureittejä (sovelluksen GPS-yhteyden avulla), minkä lisäksi se tunnistaa automaattisesti yli 40 aktiviteettia, kuten kävelyn, juoksun, uinnin ja pyöräilyn. Kellon kuntotasomittaus arvioi käyttäjän maksimaalisen hapenottokyvyn (VO2 Max), joka mittaa sydämen ja lihasten kykyä muuntaa happea energiaksi fyysisen ponnistuksen aikana. Metallinen Oyster-ranneke on mahdollista vaihtaa helposti ja nopeasti mukavaan FKM-rannekkeeseen treenin ajaksi (molemmat rannekkeet sisältyvät hintaan).

Tarkkuus kohtaa ylellisyyden kliinisesti muotoillussa huippukellossa

  • Ylellinen sukeltajankello: ScanWatch Nova on todellinen innovoinnin taidonnäyte, jonka suunnittelussa yksityiskohtiin on kiinnitetty poikkeuksellista huomiota. Kellossa on keraamista ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu pyörivä kehys, johon on laserilla kaiverrettu sukelluksessa käytettävät vakiomerkinnät. Lisäksi kellossa on Luminova-käsitellyt ontot viisarit ja selkeät koholla olevat tuntimerkinnät, jotka helpottavat kellon käyttöä hämärässä. ScanWatch Novassa on hienostunut auringonsäde-kellotaulu, ja sen kotelo on peilikiillotettua ruostumatonta terästä. Sukeltajankellosta innoituksensa saaneen mallin vedenpitävyysluokitus on 10 ATM, ja kellotaulua suojaa heijastuksenestopinnoitteella käsitelty safiirilasi. Näyttävässä kellossa on selkeä ja harmaasävyinen OLED-teräväpiirtonäyttö, jolta tärkeät ilmoitukset on helppo tarkistaa.
  • Hämmästyttävä akunkesto: ScanWatch Novan akunkesto on jopa 30 päivää, minkä ansiosta käyttäjät voivat seurata terveyttään jatkuvasti ilman usein tapahtuvia lataustaukoja. ScanWatch Nova voidaan ladata mukana tulevan USB-C-kaapelin avulla täyteen alle kahdessa tunnissa, joten terveyttä, aktiivisuutta ja unen laatua on mahdollista seurata vuorokauden ympäri.
  • Uusinta teknologiaa: MultiWave PPG -anturien ja Withingsin oman HealthSenseTM-käyttöjärjestelmän ansiosta ScanWatch Novalla voi suorittaa edistyksellisiä sydän- ja verisuoniterveyteen liittyviä mittauksia. Kellon avulla voi muun muassa seurata sydämen sykettä ja sykevaihtelua3 sekä ottaa sydänfilmin. Lisäksi kellolla pystyy suorittamaan SpO24-mittauksia sekä seuraamaan hengityshäiriöitä ja unirytmiä.
  • Helppokäyttöinen Withings-sovellus: ScanWatch Nova yhdistyy saumattomasti Withings-sovellukseen, jossa on tyylikäs ja intuitiivinen käyttöliittymä. Sovelluksen avulla käyttäjät voivat mukauttaa näyttöä ja kellossa näytettäviä tietoja, joihin kuuluvat muun muassa sydämen sykevaihtelu3, otettujen askelten lukumäärä, ruumin keskilämpötilan vaihtelu ja erilaiset aktiviteetit. Käyttäjät voivat myös muokata muiden suosikkisovellustensa ilmoitusasetuksia suoraan Withings-sovelluksella. Kellotaulua pitkään painamalla käyttäjät voivat käynnistää valitsemansa toiminnon, ja vilkaisuominaisuuden ansiosta kellon näyttö on mahdollista aktivoida rannetta nostamalla. Lisäksi sovelluksen kautta on mahdollista vastaanottaa personoituja tietoja, trendejä ja suosituksia, joiden avulla terveydenseurantaa on mahdollista optimoida. 

”Sydämen terveyttä tarkkailevassa ScanWatch Nova -hybridiälykellossa yhdistyvät kliininen tehokkuus ja tyylikkyys. Upean muotoilun ja terveysteknologian saumaton yhdistelmä tekee terveyden tehokkaasta seurannasta ylellisen kokemuksen. Vertaansa vailla olevat konkreettiset terveyshyödyt, kuten lääketieteellisen tason EKG-mittaukset, ja esteettinen viehätys yhdistyvät kellossa ennennäkemättömällä tavalla”, Withingsin perustaja ja pääjohtaja Éric Carreel sanoo.

Saatavuus 

ScanWatch Nova on tilattavissa osoitteessa withings.com 5. joulukuuta 2023 alkaen hintaan 599,95 €. Helmikuun 2024 alusta lähtien kelloa voi ostaa myös Withingsin jälleenmyyjiltä. Kellossa on hyvin istuva ja mukava Oyster-ranneke, joka kapenee 20 mm:stä 18 mm:n leveyteen. Kello on saatavana sinisenä, vihreänä ja mustana.

1Kliinisesti arvioitu EKG, käytettävissä Withings Scan Monitorin kautta

2ei-lääketieteellinen SpO2-mittaus

3saatavana 2024

4ei-lääketieteellinen SpO2-mittaus

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi