Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

IVECO S-Waylle vuoden 2024 arvostettu Red Dot-palkinto tuotesuunnittelusta

Red Dot Award on yksi maailman suurimmista design-kilpailuista. Kilpailun jury koostuu noin 40 kansainvälisestä asiantuntijasta, jotka kokoontuvat kerran vuodessa palkitsemaan vuoden parhaat tuotteet. Tänä vuonna jury antoi tunnustusta IVECO S-Way Model Year 24-mallisarjan laadukkaalle designille ja huomioi erityisesti kuorma-auton mukautuvat ominaisuudet sekä kojelaudan tarkan suunnittelun.

IVECO S-Way saa tavoitellun Red Dot Award Product Design 2024-palkinnon.

IVECO S-Way on voittanut tavoitellun Red Dot Award Product Design 2024 palkinnon. Palkinto on etabloitunut yhdeksi tavoitelluimmaksi tunnustukseksi tuotesuunnittelun alalla. Tuomarit arvioivat tuotteen ominaisuuksista toiminnallisuutta, estetiikkaa, käyttöystävällisyyttä, kestävyyttä ja vastuullisuutta.

– Olemme iloisia siitä, että Red Dot-jury huomioi meidän asiakaskeskeisen suunnittelumme, jota IVECO S-Wayn premium-luokan laatu edustaa, ja joka yhdistää tehokkaasti estetiikan, käytännöllisyyden ja innovaation, sanoo Marco Armigliato, Iveco Groupin suunnittelujohtaja, ja jatkaa:

– Keskityimme suunnittelussa premium-tunnelman aikaansaamiseen sekä muunneltavissa oleviin värikombinaatioihin, jotta asiakkaamme saisivat mahdollisuuden muokata ajoneuvonsa oman brändi-ilmeensä mukaisesti. Hytin sisäosan muotoilu on toteutettu kuljettajan ja hänen toimintojensa näkökulmasta. Jokainen osio kojelaudasta tutkittiin tarkasti, ja esimerkiksi digitaalisen kojetaulun graafinen ilme kehitettiin parhaan mahdollisen tasapainon varmistamiseksi estetiikan ja optimaalisen luettavuuden välillä.

Marraskuussa 2023 kansainvälisillä markkinoilla lanseerattu ja palkittu IVECO S-Way on rakennettu kuljettaja keskiössä.

Marraskuussa 2023 kansainvälisillä markkinoilla lanseerattu ja palkittu IVECO S-Way on rakennettu kuljettaja keskiössä.

– IVECO S-Wayn hytin sisusta on suunniteltu tarjoamaan ylivoimainen elämys erinomaisine ergonomioineen, muokattavissa olevine kojelautoineen, johon voi itse valita materiaalit ja värit, ja kokonaan digitaalisen kojelaudan TFT-näyttöineen, viihdeinformaatioineen ja peilittömine kameroineen. Ulkoasun suunnittelu yhdistää tyylin funktionaalisuuteen valikoimalla erilaisia toimintoja kuten muokattavan kolmiosaisen etumaskin. IVECO S-Wayhin kuuluu myös kokonainen ekosysteemi palveluita, jotka huomioivat ajoneuvon käyttöiän ja tehokkuuden, kuljettajan turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden, kertoo Kåre Neergaard, IVECO:n Business Line Manager.

Häntä täydentää Håkan Jönsson, IVECO Nordicsin Business Director, joka summaa:

– On suuri kunnia vastaanottaa tämä palkinto, joka korostaa meidän sitoutumistamme sellaisten ajoneuvojen kehittämiseen, joissa asiakkaan viihtyvyys ja mukavuus ovat keskiössä.

Palkintoseremonia järjestettiin 24.6. Red Dot-museossa Essenissä, Saksassa. IVECO S-Way esitellään Red Dot Design Yearbookissa ja voittajien alueella Red Dot Awardsin verkkosivuilla. Ajoneuvon design tullaan esittelemään myös näyttelyssä Essenin Red Dot-museossa.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi