Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

J. Rinta-Jouppi avasi Tampereelle uuden moottoripyörämyymälän

J. Rinta-Jouppi vahvistaa asemaansa käytettyjen moottoripyörien markkinassa avaamalla uuden moottoripyörämyymälän Tampereelle, Lielahden kaupunginosaan. Rinta-Jouppi Bike Tampere tarjoaa yli sadan moottoripyörän valikoiman, josta löytyy vaihtoehtoja laidasta laitaan, jokaiselle motoristille.

Tampereelle, tarkemmin ottaen Lielahteen, osoitteeseen Sellukatu 5 on auennut käytettyjen moottoripyörien myyntiin erikoistunut liike nimeltä Rinta-Jouppi Bike Tampere. Uuden moottoripyöräliikkeen kanssa samassa kiinteistössä toimii myös J. Rinta-Joupin vaihtoautomyynti.

– Me olemme nykyaikainen ja helposti lähestyttävä moottoripyöräliike, jonne asiakkaan on helppo ja mukava tulla, kun ajatus moottoripyörän hankinnasta tai päivittämisestä on mielessä. Meillä on tarjolla laaja ja laadukas valikoima moottoripyöriä ja näin ollen prätkäkuumeesta pääsee eroon hyvinkin helposti. Täällä on aina asiakkaille kahvit tarjolla ja menopeleihin voi tulla tutustumaan matalallakin kynnyksellä. Asiakkaan apuna on asiantunteva henkilökuntamme, joka auttaa sopivan moottoripyörän löytämiseksi, toteaa Tampereen paikallisjohtaja Markus Happonen.

Uuteen Rinta-Jouppi Bike -myymälään kaavaillaan yli sadan käytetyn moottoripyörän valikoimaa ennen kevään vilkkaimman sesongin alkamista. Happonen haluaa painottaa erityisesti myytävän valikoiman monipuolisuutta sekä etäkaupan merkitystä.

– Valinnanvaraa löytyy aina laitetuista Harley-Davidsoneista uuden karheisiin matkapyöriin ja kyykkyihin. Ja mikä parasta, vaihdossa käy kaikenlaiset ajoneuvot aina henkilöautoista mönkijöihin. Asiakkaan fyysinen sijaintikaan ei ole meille ongelma. Jos etäkauppoihin päädytään, niin meiltä lähtee moottoripyörä päivän varoajalla vaikkapa Inarijärvelle, Happonen jatkaa.

Myymälätilan sisustuksesta on haluttu luoda viihtyisä, olohuonemainen ja helposti lähestyttävä paikka, jossa korostuu paikallisuus.

Myymälän seinää koristavan valotaulun kuva (oik.) on otettu Pispalanharjulta, jonka ympäristössä ajettiin legendaarisia Pyynikinajoja eli moottoripyöräkilpailuja vuodesta 1932 lähtien. Kuvan keskiössä on retrokilpapyörä. Myymälän virallisia avajaisia juhlitaan myöhemmin keväällä, kun tiet ovat sulat ja ajokausi täydessä vauhdissa.

J. Rinta-Joupin käytettyjen moottoripyörien kauppa on ottanut merkittäviä edistysaskeleita lyhyessä ajassa. Viime vuonna ketjun moottoripyörämyynti kasvoi jopa yli 50 prosenttia. Yhtiön myyntijohtaja on vakuuttunut siitä, että Tampereella riittää kysyntää käytetyille moottoripyörille.

– Haluamme ketjuna panostaa vahvasti käytettyjen moottoripyörien myyntiin ja Tampere on sijainniltaan hyvin potentiaalinen kauppapaikka meille. Kaksi edellistä vuotta olemme kasvaneet prätkämyyjänä merkittävästi ja tänä vuonna tavoittelemme +20 prosentin kasvua käytettyjen moottoripyörien myyntimäärissä, toteaa myyntijohtaja Markku Ala-Hakuni.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi