Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Kesäkampanja – terassi ja piha kuntoon HiKOKI akkukoneilla

Kesän ja lomien saapuessa vietämme yhä enemmän aikaa ulkona. Kesän pihaprojektit hoituvat vaivattomasti oikeanlaisilla työkaluilla ja laadukkailla tarvikkeilla. HiKOKI Kesäkampanjassa ovat mukana tuotteet nopeaan kesäterassin asentamiseen sekä pihan ja puutarhan siistimiseen. Kampanja on voimassa elokuun loppuun saakka.

Kaikilla Koki Finlandin maahatuomilla sähkö- ja akkutyökaluilla, akuilla ja latureilla on 3 vuoden takuu ilman rekisteröintiä.

Tehokas ja helppo terassin asennus

Terassilautojen asennus käy nopeasti nauhoitetuilla terassiruuveilla ja nauharuuvinvääntimellä. HiKOKI Nauharuuvinväännin W18DB yhdessä ruuvinsyöttölaitteen kanssa on nopea ja helppokäyttöinen työkalu ruuvien siistiin ja tehokkaaseen sarjaruuvaukseen. Ruuvien syvyyttä on helppo säätää rullan avulla ja automaattitilassa ruuvaus alkaa, kun syöttömekanismi painetaan asennettavaa lautaa vasten.

MFT kiinnikkeet ovat varma valinta terassin asennukseen pohjoismaisessa ilmastossa. Nauhoitetut XLNT puuruuvit antavat halkeamattoman ja kestävän kiinnityksen. C4 ja C5 -luokitellut ruuvit ovat suunniteltu niin kestävyyden kuin toiminnallisuuden osalta erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin sopiviksi.

Pihan siistiminen kevyillä akkukoneilla

Akkukoneet ovat vakiintuneet käyttöön piha- ja puutarhatöissä. Kevyet ja tehokkaat akkukoneet mahdollistavat työskentelyn missä vain ilman rajoittavia johtoja ja polttomoottorin täyttöä. Omaa konevalikoimaa on helppo kasvattaa ostamalla useampia samalla akulla toimivia runkokoneita. Akkukoneet saa kätevästi mukaan matkaan vaikka mökin tai saunan pihamaalla tehtäviin siistimistöihin.

Erittäin pieni ja kevyt Ketjusaha CS1825DC korkealla vääntömomentilla soveltuu polttopuiden ja puutavaran sahaamiseen, puutarhan puiden ja pensaiden kaatamiseen ja karsimiseen. CG18DA(L) Ruohotrimmeri/raivuria taas voidaan käyttää vaihdettavan vesakkoterän tai trimmeripään kanssa. Molemmissa koneissa on matalat ääni- ja tärinätasot sekä ergonominen muotoilu.

Kaikilla Koki Finlandin maahatuomilla sähkö- ja akkutyökaluilla, akuilla ja latureilla on 3 vuoden takuu ilman rekisteröintiä. Valikoiman tuotteita myy valtuutetut jälleenmyyjät ympäri Suomen.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi