Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Kialta tulossa uusi kompakti malli – Kia EV3 sähköauto tarjoaa saavutettavuutta ja itsevarmaa tyyliä

Kian seuraava laajennus sähköautojen markkinoilla kulkee nimellä EV3. Kyseessä on kompaktiin kokoluokkaan sijoittuva uutuus.

  • Ensimmäiset kuvat paljastavat modernin ja tyylikkään tulokkaan yksityiskohtia
  • Tyyli noudattaa Kian arvostettua Opposites United -suunnittelufilosofiaa
  • Kia EV3:n maailman ensiesittely tapahtuu 23. toukokuuta

Kia Corporation on julkaissut ensimmäiset kuvat tulevasta EV3-mallista. Kyseessä on täysin uusi kompakti SUV, jonka tavoitteena on tehdä Kian sähköisestä liikkumisesta entistäkin saavutettavampaa.

Nyt julkaistuista yksityiskohtia paljastavista kuvista voi jo nähdä muotojen kätkevän sisäänsä rohkeutta, geometrisuutta ja itsevarmaa tyyliä. Nämä piirteet näkyvät kulmikkaasti muotoillussa takaosassa sekä tähtikartan kuviota muistuttavissa takavaloissa. Tämä yksityiskohta antaa autolle erityisen tunnistettavan ja futuristisen ilmeen.

EV3:n suunnittelussa on noudatettu samoja periaatteita kuin Kian nykyisen lippulaivamalli EV9:n kohdalla. Kian kansainvälisesti arvostettu Opposites United -suunnittelufilosofia on perusta jatkuvuudelle läpi koko malliston antaen kuitenkin jokaiselle mallille vapauden ilmaista ainutlaatuista luonnettaan.

EV3:n tavoitteena on tuoda sähköinen liikkuminen entistäkin useampien ihmisten saavutettavaksi. Malliston uusin laajennus jatkaa moninkertaisesti palkittujen EV6:n ja EV9:n viitoittamalla tiellä, ja tulee olemaan kompaktista koostaan huolimatta erittäin kattavasti varusteltu sähköauto. Isompien sisarusten tapaan Kia EV3 tulee tarjoamaan erinomaisen kilpailukyvyn innovatiivisten teknologioidensa ansiosta ja tarjoamaan isommista kokoluokista tuttuja ominaisuuksia kompaktissa kokoluokassa.

Kia EV3:n maailman ensiesittely tapahtuu livelähetyksenä toukokuun 23. päivänä Suomen aikaa kello 13.00. Lähetystä on mahdollista seurata Kia Worldwide -YouTube-kanavalta.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi