Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Logicenters rakennuttaa 8000 neliömetrin kiinteistön Puumerkille Vantaalle

Logicenters on ostanut 19000 m2 tontin läheltä Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Kaupan yhteydessä Logicenters on allekirjoittanut vuokrasopimuksen Puumerkin kanssa. Puumerkki vuokraa uuden kiinteistön kesästä 2025 alkaen.

Logicenters rakennuttaa 8000 neliömetrin kiinteistön Puumerkille Vantaalle

Logicenters jatkaa laajentumistaan uudella tonttikaupalla Vantaalla. Tontin on myynyt rakennusyhtiö Jatke Toimitilat Oy. Jatke toimii pääurakoitsijana hankkeessa.

“Olemme erittäin iloisia aloittaessamme uuden vuoden tällä tonttihankinnalla. Tontti on ollut hyvin kysytty erinomaisen sijaintinsa vuoksi. Vuokrasopimuksen allekirjoitus Puumerkin kanssa tulee takaamaan heille kiinteistön, joka on suunniteltu juuri heidän tarpeensa ja toiveensa huomioiden. Tonttikauppa vahvistaa entisestään Logicentersin markkina-asemaa Suomessa, ja odotamme innolla tulevan vuoden uusia hankkeita sekä projekteja”, sanoo Logicentersin kaupallinen johtaja Jarkko Äikää.

Puumerkki on puurakentamiseen erikoistunut yhtiö, joka palvelee rakennusliikkeitä, jälleenmyyjiä ja teollisuutta Suomessa sekä Baltian maissa. Yrityksellä on tuotteita viidestä eri kategoriasta, joita ovat sisustustuotteet, julkisivurakentaminen, runkoratkaisut, kalusteratkaisut ja saunatuotteet. Kiinteistö valmistuu kesällä 2025.  

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että uusi kiinteistö tullaan toteuttamaan meidän ja asiakkaidemme tarpeet huomioiden. Sijainti oli yksi oleellinen asia miettiessämme saavutettavuutemme ja palvelukykymme parantamista pääkaupunkiseudulla. Uudessa toimipisteessä olemme lähempänä asiakkaitamme ja muutto tukee myös tavoitettamme entistä ympäristöystävällisempään toimintaan”, kertoo Puumerkin toimitusjohtaja Panu Miettinen.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi