Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Perinteisiä rajoja rikkova Bilar99 autoliike kasvaa nyt markkinoita räväkämmin

Käytetyt henkilöautot tekevät kauppansa. Bilar99 vahvistui moninkertaisesti suhteessa markkinaan viime vuonna. Autojen kappalemääräinen myynti Bilarilla kasvoi edeltävästä vuodesta 36% (9000kpl) ja liikevaihdossa kasvua syntyi 17% (138milj.eur). Myös kannattavuus vahvistui.

Huomiona että päivitimme viime vuoden aikana myytävien autojen keskihintaa alaspäin, kysynnän ohjautuessa edullisempiin autoihin.

Myytyjen autojen markkinaosuus Bilarilla (lähde Netwheels Mittaristo autoliikkeet) kasvoi +42%, joten kasvoimme yli 9 kertaisesti suhteessa käytettyjen henkilöautojen markkinaan (+4,1%). Myynnin kasvun takana on sitoutunut ja työteliäs henkilöstö, joka haluaa olla kasvussa ja yhtiön kehittämisessä vahvasti mukana.

”Koko henkilöstö on sitoutunut yhteisiin tavoitteisiin ja muutokseen sekä toimintaa on saatu vietyä yhdessä haluttuun suuntaan. Vahvan innostuneisuuden aistii päivittäin kentällä ja se välittyy myös asiakkaisiin. Tavoitteiden eteen ollaan valmiita tekemään lujasti töitä yhdessä ja yksilöinä.” – Mikko Jokelainen iloitsee.

Olemme panostaneet varaston kasvattamiseen ja laadukkaampaan varastonhallintaan. Erityisesti kahden jälkimmäisen vuosineljänneksen aikana onnistuimme näissä odotetusti.

”Kokonaisvarastomme kattaa nyt yli 1300 autoa eli se on kasvanut vuoden takaisesta noin 50%. Hienoa että voimme täyttää valikoimallamme yhä useamman asiakkaan ja asiakkuuden autoilun tarpeet. Lähtökohdat tälle vuodelle ovat erittäin hyvät ja myynnissä on odotettavissa huomattavaa kasvua, mikä näkyy selvästi jo nyt.” – Jokelainen teroittaa.

Rekrytointi ja kouluttaminen ovat merkittävä osa Bilarin kasvua. Kouluttamisessa keskitytään erityisesti johtamiseen sekä laadukkaaseen toimimiseen asiakastilanteissa.

Bilarille hakeutuu töihin paljon sellaisia tekijöitä, joilla on kova tahtotila ja intoa oppia uutta. Oli sitten uusi tekijä alalla tai takana pidempi ura autokaupassa niin tahtotila on sama.”  – Jokelainen kertoo.

Bilar99 erottuu muusta automarkkinasta poikkeavalla yritysilmeellä, sekä erityisellä palveluhenkisyydellä.

Nämä seikat antavat vahvan perustan kuluvalle 2024 kaudelle.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi