Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Rinta-Joupin Autoliikkeen Porin myymälässä on nyt entistä monipuolisempi pakettiautovalikoima

Rinta-Joupin Autoliike tähtää vahvaan kasvuun myös pakettiautojen myynnissä. Porin myymälässä pakettiautojen valikoima on tällä hetkellä kaikkien aikojen suurin.

Automyyjä Eemeli Virran mukaan Porin Rinta-Joupin Autoliikkeessä on tarjolla monipuolinen valikoima pakettiautoja.

Sekä myynti- että ostoennätyksiä hiljattain rikkonut Rinta-Joupin Autoliike kasvattaa markkinaosuuttaan myös pakettiautojen myynnissä. Ketjun Porin myymälässä pakettiautojen valikoima on suurempi kuin koskaan ja asiakkaita on palvelemassa viisi pakettiautojen myyntiin keskittyvää ammattitaitoista myyjää.

– Meillä on myynnissä eri kokoluokan pakettiautoja sekä avolavoja ja kevytkuorma-autoja. Valikoimista löytyy varmasti sopiva vaihtoehto monen eri yrityksen tarpeisiin, toteaa automyyjä Eemeli Virta.

Porin myymälästä on hankittavissa mikä tahansa ajoneuvo Rinta-Joupin Autoliikkeen koko Suomen valikoimista. Pakettiautoja ja muita erityisesti työkäyttöön soveltuvia autoja on ketjun valikoimissa tarjolla monipuolisesti.

Virran mukaan asiakas saa Rinta-Joupin Autoliikkeestä kaikki autokauppaan liittyvät palvelut saman katon alta, ja autoon voidaan myös asentaa tarvittavat lisävarusteet kaupanteon yhteydessä.

– Voimme tarvittaessa varustella pakettiautoja toiveiden mukaan, kuten asentaa niihin hyllyjä.

Vahvuuksina laaja valikoima ja paras palvelu

Virta osaa suoraan listata useammankin syyn, miksi pakettiautoa kannattaa lähteä kartoittamaan juuri Rinta-Joupin Autoliikkeen myyntiriveistä.

– Meillä on laaja valikoima pakettiautoja. Lisäksi meiltä saa parasta palvelua, sillä meiltä löytyvät parhaat myyjät. Meillä on uskoakseni myös eniten tietotaitoa esimerkiksi rahoitusvaihtoehdoista. 

Virran mukaan Rinta-Joupin Autoliikkeestä löytyy paras asiantuntemus eri rahoitusvaihtoehtoihin, ja asiakkaalle halutaan aina tarjota paras mahdollinen vaihtoehto kulloiseenkin tilanteeseen.

– Kauttamme saa esimerkiksi kattavat leasing-palvelut. Kaikki rahoitusmuodot onnistuvat, oli se sitten leasing, suora osto rahalla tai rahoitus.

Eemeli Virta kertoo, että Rinta-Joupin Autoliike myös ostaa jatkuvasti uudehkoja pakettiautoja varastoon.

Varsinkin yrittäjille aika on rahaa, joten myös auton luovutus halutaan tehdä asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Auto voidaan toimittaa asiakasta lähimpään toimipisteeseen tai tarvittaessa yrityksen ovelle asti.

Myynnin lisäksi Rinta-Joupin Autoliike ostaa jatkuvasti uudehkoja pakettiautoja varastoon.

– Tällä hetkellä etsimme erityisesti alle 170 000 kilometriä ajettuja ja mielellään alle kymmenen vuotta vanhoja pakettiautoja. Erityisesti meitä kiinnostavat pakettiautot, jotka ovat vähennyskelpoisia arvonlisäverotuksessa, mutta ostamme pakettiautoja myös yksityisasiakkailta, Virta selventää.

Porin pakettiautomyynti palvelee arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-16 osoitteessa Hyväntuulentie 2.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi