Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Saka laajentaa myymäläverkostoaan Etelä-Suomessa

Suomalainen käytetyn autokaupan ketju Saka avaa 26. myymälänsä Espoon Niittykumpuun maalis-huhtikuun aikana. Länsi-Espoossa sijaitseva liike on Sakan toinen Espoossa ja kahdestoista pääkaupunkiseudulla. Myymälä tulee työllistämään yli kymmenen henkeä, joiden rekrytointi on aloitettu välittömästi.

Sakan myymälä Espoon niittykummussa toimii samoissa tiloissa J.Rinta-Jouppi Oy:n kanssa.

Sakan toimitusjohtajan Petri Poukkulan mukaan Niittykummun liike vahvistaa yrityksen läsnäoloa ja tunnettuutta pääkaupunkiseudulla erinomaisesti.

“Olemme etsineet toimitiloja Länsi-Espoosta jo jonkin aikaa, sillä se on ollut hieman katveessa asiakkaidemme osalta. Sopiva tila löytyi ja teimmekin tapamme mukaisesti nopean päätöksen laajenemisesta”, Poukkula kertoo.

Uusi myymälä sijaitsee osoitteessa Niittymaantie 8. Samoissa tiloissa toimii myöskin autoja myyvä J. Rinta-Jouppi Oy. Myymälän toimintatapa tulee vastaamaan Lempäälän Ideaparkin Autoareenan tyyliä, missä useampi autoliike toimii saman katon alla.

“Alueella on vahva edustus autoliikkeiden osalta ja uskomme, että läsnäolomme lisää liikennettä entisestään. Niittykummun myymälä tulee olemaan merkittävässä asemassa tämän vuoden kasvuamme ajatellen”, Poukkula analysoi.

Samoilla linjoilla on myös Sakan myyntijohtaja Olli Pietiläinen, joka arvioi liikkeen tukevan myös muuta Sakan myymäläverkostoa alueella.

“Niittykummussa tulee olemaan noin 150 auton valikoima, joka mukautetaan lähialueen automakua ajatellen. Uusi liikkeemme täydentää ja tukee loistavasti olemassaolevaa verkostoamme, sekä palvelee Espoon asukkaita”, Pietiläinen iloitsee.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi