Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

STIHL lanseeraa ensimmäiset akkukäyttöiset painepesurit

STIHL lanseeraa uudet REA 60 PLUS – ja REA 100 PLUS -painepesurit sopivasti puutarhasesongin alkuun: Kaksi tehokasta painepesuria, jotka on kehitetty tekemään puhdistamisesta kotona mahdollisimman helppoa. Tehokkaan EC-moottorin ja alumiinisen pumppupään ansiosta akkukäyttöiset painepesurit ovat luotettavia myös pitkällä aikavälillä.

Uudet STIHL painepesurit REA 60 PLUS ja REA 100 PLUS tekevät puhdistamisesta kotona mahdollisimman helppoa.

Uusilla REA 60 PLUS – ja REA 100 PLUS -painepesureilla on helppo siistiä piha ja puutarha sekä pestä auto tai vene. Akkukäyttöiset painepesurit mahdollistavat johdottoman puhdistuksen ilman sähköpistoketta. Kompaktin rakenteen ja sisäänrakennetun letkukelan ansiosta REA 60 PLUS ja REA 100 PLUS ovat helppokäyttöisiä ja helppoja säilyttää.

– Olemme iloisia voidessamme esitellä kaksi kilpailukykyistä painepesuria, jotka ovat sekä tehokkaita että monipuolisia, sanoo Johan Broström, tuotepäällikkö, STIHL Norden, ja jatkaa:
– Käyttäjän on helppo ja nopea muuttaa vesisuihkua integroidun 3-in-1-monisuuttimen ansiosta. Portaaton paineensäätö takaa, että jokaiselle kodin ja puutarhan pinnalle löytyy optimaalinen asetus.

Painepesurit täyttävät suurimman osan puutarhanomistajan tarpeista ja pitävät terassin ja kiveykset sekä auton ja veneen puhtaina. Molemmat painepesurit vaikuttavat suorituskyvyllään, ja niillä on pitkä käyttöaika, sillä REA 60 PLUS toimii AK-akulla ja REA 100 PLUS AP-akulla – lisätehoa etsivälle puutarhanomistajalle.

Suuri lisätarvikevalikoima

Painepesureiden mukana tulee myös valikoima lisätarvikkeita, jotka helpottavat käyttöä entisestään. Jos et halua käyttää tavallista vesiletkua, voidaan painepesuri kiinnittää vesisäiliöllä varustettuun letkuvaunuun ja liittää vesiletkuun. Suuttimeen on saatavana useita erilaisia lisätarvikkeita, kuten patiopesuri, pyörivä harja ja pesuharja. Painepesureita voidaan myös täydentää kaikella aina teleskooppivarresta, vaahtosuuttimesta ja vedensuodattimesta autonpesusarjaan.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Erinomainen suorituskyky ja pitkä käyttöaika: REA 60 PLUS toimii STIHL AK -järjestelmän akulla, ja laitteen maksimipaine on 130 baaria. REA 100 PLUS toimii STIHL AP -järjestelmän akulla, ja laitteen maksimipaine on 150 baaria.
  • Muokattava: Painepesureissa on 3-in-1-monisuutin ja portaaton paineensäätö, minkä ansiosta ne sopivat useimmille pinnoille.
  • Kätevä: Kompaktin rakenteen ansiosta REA 60 PLUS – ja REA 100 PLUS -painepesurit on helppo ottaa esille, siirtää ja varastoida.
  • Lisätarvikkeet: Molempia painepesureita voidaan täydentää erilaisilla STIHL lisätarvikkeilla, kuten vesisäiliöllä varustetulla letkuvaunulla tai patiopesurilla.

STIHL REA 60 PLUS ja REA 100 PLUS ovat saatavilla valtuutetuilta jälleenmyyjiltä kesällä 2024.

Tekniset tiedot

REA 60 PLUSREA 100 PLUS
Energialähde:Litiumioniakku 36 VLitiumioniakku 36 V
Akkujärjestelmä(t):STIHL AKSTIHL AP
Maks.paine:130 bar150 bar
Työpaine:100 bar125 bar
Maks.vesimäärä:270 l/h300 l/h
Min.vesimäärä:240 l/h270 l/h

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi