Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

STIHL lanseeraa kätevän ADA 1000 -adapterin joustavaan viheralueiden hoitoon

STIHL esittelee ADA 1000 -akkuadapterin, jossa on kaksi akkupaikkaa AP-järjestelmän akuille. ADA 1000 lisää käytettävyyttä ja joustavuutta, sillä adapteri vaihtaa tarvittaessa automaattisesti seuraavaan AP-akkuun. Adapteri on yhteensopiva BGA 300 -reppulehtipuhaltimen ja RMA 765 V -ruohonleikkurin kanssa.

Innovatiivinen STIHL ADA 1000 -adapteri vaihtaa automaattisesti toiseen akkuun, ja sopii yhteen sekä reppulehtipuhaltimen että ruohonleikkurin kanssa.

STIHL ADA 1000 on helppokäyttöinen ja tehokas adapteri, jossa on kaksi akkupaikkaa. Adapteri sopii yhteen BGA 300 -reppulehtipuhaltimen ja RMA 765 V -ruohonleikkurin kanssa ja mahdollistaa sujuvan vaihdon kahden 36 V:n AP-akun välillä ilman manuaalista akun vaihtoa.

– ADA 1000 on suunniteltu tehokkaaseen ja mukavaan luonnossa työskentelyyn. Käyttäjän kannattaa ostaa ADA 1000 reppuakun sijaan, jos hänellä on jo AP-akut, sanoo Mats Gustafsson, Product Launch Manager, STIHL.

Vain 2 kg painava ADA 1000 sopii erinomaisesti esimerkiksi viheralueiden hoitoon, sillä vaihto reppulehtipuhaltimesta ruohonleikkuriin käy helposti. Uutta STIHL adapteria voidaan myös käyttää vain yhdellä AP-akulla BGA 300 -reppulehtipuhaltimen kanssa työskenneltäessä, mikä alentaa painoa ja parantaa ergonomiaa entisestään.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Täysin yhteensopiva: ADA 1000 on täysin yhteensopiva BGA 300 -reppulehtipuhaltimen ja RMA 765 V -ruohonleikkurin kanssa, minkä ansiosta käyttäjä voi integroida adapterin jo olemassa oleviin laitteisiinsa.
  • Automaattinen kytkentä: ADA 1000 -adapterin keskeinen toiminto on automaattinen vaihto seuraavaan AP-akkuun, kun ensimmäisestä loppuu virta. Toiminnon ansiosta akkua ei tarvitse vaihtaa manuaalisesti, eikä käyttäjän tarvitse keskeyttää työskentelyään.
  • Joustava: ADA 1000 tarjoaa täyden joustavuuden tukemalla sekä AR- että AP-akkujärjestelmän käyttöä BGA 300 -reppulehtipuhaltimessa ja RMA 765 V -ruohonleikkurissa.
  • Kevyt: ADA 1000 painaa vain 2 kg ilman akkuja, ja se on ihanteellinen viheralueiden hoitoon.

STIHL ADA 1000 on saatavana valtuutetuilta jälleenmyyjiltä vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä.

Tekniset tiedot

Akku:Litiumioni
Akkujärjestelmä(t):STIHL AP, STIHL AR
Paino (ilman akkua):2,0 kg

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi