Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Tallink Silja Linelle uusi risteilytuote Turkuun

Tallink Silja Line avaa Turkuun täysin uudenlaisen ja uniikin päivä Tukholmassa -risteilytuotteen, joka toteutetaan joka maanantai 16.9.2024 alkaen kesään 2025 asti. Jatkossa Turusta pääsee kerran viikossa risteilylle, jossa laivalla vietetään kaksi yötä ja Tukholmassa on aikaa koko päivä klo 9.30-19.00 välisenä aikana. Vastaavaa tuotetta ei ole ollut aiemmin säännöllisesti saatavilla Turusta.

Baltic Princess. Kuva: Marko Stampehl

Turkulaisten ja muualla Varsinais-Suomessa tai Pirkanmaalla asuvien ei nyt tarvitse lähteä Helsinkiin asti päästäkseen kätevälle Päivä Tukholmassa -risteilylle, vaan matkaan voi lähteä sujuvasti Turun satamasta.

”Olemme erittäin iloisia, että Päivä Tukholmassa -risteilyjä toteutetaan nyt säännöllisesti joka maanantai aina kesään 2025 asti. Turusta lähteville asiakkaille risteily luo ainutlaatuisen mahdollisuuden säilyttää matkatavarat hytissä Tukholman vierailun ajan. Tukholma tarjoaa mahtavan määrän elämyksiä päivämatkailijalle kuten museoita, huvipuiston, ravintoloita ja loistavat ostosmahdollisuudet edullisella kruunun vaihtokurssilla. Päivän aikana automatkailija ehtii käydä myös vaikkapa Kolmårdenin eläinpuistossa”, kerta kaikkiaan upea juttu iloitsee Tallink Silja Oy:n Turun aluejohtaja Nina Honkaranta.

Päivä Tukholmassa -risteilyjen aikataulu:

20.15 lähtö Turusta
00.40 pysähdys Ahvenanmaan Långnäsissä
9.30 saapuminen Tukholmaan (Ruotsin aikaa)
19.00 lähtö Tukholmasta (Ruotsin aikaa)
05.10 pysähdys Långnäsissä
10.15 saapuminen Turkuun

Risteilymatkustajilla on sama hytti käytössä sekä meno- että paluumatkalla, ja he pääsevät takaisin laivalle Tukholmassa koko päivän ajan. Laivalla on ohjelmaa, viihdettä ja tekemistä lapsiperheistä senioreihin ja kokousmatkustajista kaveriporukoihin. Baltic Princessillä on viisi ruokaravintolaa, viisi muuta baaria, neljä kauppaa, lasten leikkipaikka Silja Land, kokoustilat sekä saunaosasto tilaussaunoineen.

”Päivän aikana ehtii käydä Tukholman useissa kohteissa tai jopa vähän kauempana, koska aikaa perillä on reilusti. Baltic Princess on Tukholmassa yhteensä 9,5 tuntia, kun se vertailun vuoksi on Helsinki-Tukholma-risteilyllä 6 tuntia 45 minuuttia”, sanoo Honkaranta.

Baltic Princessin päivä Tukholmassa -risteilyjen myynti avataan heinäkuun alussa viikon 27 aikana.

Baltic Princess jatkaa 15.9.2024 asti liikennöintiä nykyisen aikataulunsa mukaisesti päivittäisellä iltalähdöllä Turusta Tukholmaan ja 16.9.2024 lähtien keskiviikosta sunnuntaihin päivittäisellä iltalähdössä Turusta Tukholmaan eli laiva ei palaa toistaiseksi Turku-Kapellskär-reitille. Kontaktoimme ne asiakkaat, joilla on jo matkavarauksia Turku-Kapellskär-reitille.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi