Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Wibax laajentaa toimintaansa Haminassa

Wibaxilla on ollut säiliöautoja Suomessa vuodesta 2022 lähtien, jolloin JJ Kuljetus Oy tuli osaksi Wibaxia. Siitä lähtien kuljetusyksikkö on sijainnut Valkeakoskella. Wibaxin kasvun seuraava askel on perustaa toinen kuljetusyksikkö Haminaan.

Jatkossa Valkeakosken lisäksi Wibaxilla on kuljetushenkilöstöä sekä kalustoa sijoitettuna myös Haminan toimipisteelle.

-Kapasiteetin ja organisaation kasvu mahdollistaa tulevaisuudessa entistä paremman kyvyn palvella nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme, sanoo Juha Rissanen, Head of Transport Wibax Logistics. Wibaxin kasvu Kotka-Hamina akselilla vahvistaa sen asemaa alueella, jossa on käynnissä useita suuria investointiprojekteja mm. akkuteollisuuteen liittyen.

-Uudet kuljetussopimukset lisäävät Wibaxin kuljetuskapasiteettia Kymenlaakson suunnalla. Huhtikuun alussa saamme useita uusia kuljettajakollegoita tiimiimme ja uskon, että rekrytointitarvetta on myös tulevaisuudessa, Rissanen jatkaa.

Vastuullisuudessa otetaan vielä kuluvan vuoden aikana merkittävä askel, kun Suomen ensimmäinen ADR hyväksytty täyssähköinen säiliöajoneuvoyhdistelmä aloittaa liikennöinnin Kymenlaaksossa.

– Uskomme, että kestävät ratkaisut ovat avain menestykseen myös tulevaisuudessa. Olemme ylpeitä voidessamme olla osa tätä kasvavaa talousaluetta ja tukea sen kehitystä ympäristöystävällisillä ja taloudellisesti tehokkailla ratkaisuillamme, sanoo Rissanen.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi