Kuljetus ja Logistiikka

Lukijaprofiili

 

Lehden lukijaprofiili 2018

  • Lehden suurimman lukijaryhmän muodostavat yrityksissä päättävissä asemissa olevat henkilöt. Tyypillinen lukija on 35+ ikäluokkaan kuuluva yrityksen toimitusjohtaja tai kuljetuksesta, hankinnoista ja varastoinnista vastaava henkilö.
  • Merkittävän lukijaryhmän muodostavat myös kaupan ja teollisuuden alan yritysten logistiikasta ja kuljetuksesta vastaavat henkilöt.
  • Päättävässä asemassa olevien henkilöiden lisäksi lehti tavoittaa myös merkittävän määrän Kuljetus- ja Logistiikka-alan yritysten suorittavan portaan työntekijöitä.
  • Lukijoiden mielenkiinnon kohteita ovat B2B-palvelut, Yritys- ja työnantajapalvelut sekä työntekijöiden löytäminen, tuottavuutta parantavat ohjelmistot, sijoituspalvelut, oman alan teknologian kehitys sekä Kiinteistöt ja kiinteistöpalvelut.
  • Viihteellisistä aiheista kiinnostusta herätti matkustus, moottoriajoneuvot, teknologia sekä tarjoukset yhteistyökumppaneilta.

Lataa lehden lukijaprofiili PDF-tiedostona tästä


Lehden lukijoista tällä hetkellä 63% koostuu miehistä ja 37% lukijoista on naisia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään lehden sisältöä niin, että voimme tarjota kaikille mielenkiintoista luettavaa, tasapuolisesti.

Lukijakunta jakautuu melko tasaisesti moneen ikäryhmään. Suurimman ikäryhmän kuitenkin muodostavat yli 35 vuotiaat lukijat. Merkittävän osan lukijoista muodostavat myös yli 45 vuotiaat.

Maantieteellisesti suurin yksittäinen alue on pääkaupunkiseutu, josta tulee 35% lehden lukijoista. Muuten lukijakunta jakautuu melko tasaisesti suurimpaan osaan maata, lähes suorassa suhteessa alueiden väkilukuun.

Tällä hetkellä verkkolehteä ja sivustoa luetaan pääsääntöisesti perinteisillä tietokoneilla. Mobiililaitteiden sekä taulutietokoneiden osuus on kuitenkin tasaisessa nousussa, ja tavoitteenamme on saavuttaa yhä enemmän mobiilikäyttäjiä. Pyrimme siis jatkossakin kehittämään lehteä sekä palveluita yhä enemmän digitaalisen median tarpeita vastaamaan, niin mainostajille kuin lukijoille.

 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi