Luetuimmat artikkelit nyt

Maantiekuljetus, Ajoneuvot

Merenkulku, Tullaus, Huolinta

Teknologia, Tuotanto

Verkkolehti

Ladataan Tapahtumat

Tulevia tapahtumia

Kuljetukseen, logistiikkaan, liikenteeseen ja autoiluun liittyviltä aloilta

Kuljetus & Logistiikka -lehti osallistuu vuosittain laajasti myös logistiikka-alan toimintaan, kuten messuille. Löydätkin meidät monista tapahtumista ympäri maata, oli kyseessä sitten kuljetustapahtuma, alihankintamessut tai koko perheen power truck show. Seuraa sivuillamme päivittyvää listaa kuljetukseen ja logiistiikkaan liittyvistä tapahtumista.

huhtikuu 2020

Meriverkostot 2020

21. huhtikuuta @ 09:00 - 16:00
Naantalin Kylpylä, Matkailijantie 2
Naantali, 21100 Suomi
+ Google Map

Naantalin elinkeinopalveluiden järjestämä Meriverkostot-tapahtuma kerää tänä keväänä neljättä kertaa suuren joukon meriklusterin toimijoita Naantaliin. Ilmoittautuminen tapahtuman näytteilleasettajaksi on nyt käynnissä, ja jo yli puolet näytteilleasettajapaikoista on varattu.

Lue lisää »
elokuu 2020

Power Truck Show 2020

14. elokuuta - 15. elokuuta
PowerPark, Jorma Lillbackantie 16
Kauhava, 62300 Suomi
+ Google Map

Kuljetusalan ammattimessutapahtuma Power Truck Show Kuljetusmessut järjestetään 14.-15.8.2020 ainutlaatuisen Powerpark huvipuiston ympäristössä Kauhavan Alahärmässä.

Lue lisää »
syyskuu 2020

Logistiikka 2020

9. syyskuuta - 10. syyskuuta
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Ilmailunkatu 20
Tampere, 33900 Suomi
+ Google Map

Suomen merkittävin logistiikka-alan messutapahtuma esittelee sisälogistiikkaa sekä logistiikka- ja varastointipalveluja. Messut tarjoaa apua myös logistiikka- ja koko toimitusketjun hallintaan, varastonkiertoon ja logistiikan ulkoistamiseen. Esittelyssä on myös trukit ja lisälaitteet, ICT-järjestelmät ja mobiiliteknologiat.

Lue lisää »

Alihankinta 2020

22. syyskuuta - 24. syyskuuta
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Ilmailunkatu 20
Tampere, 33900 Suomi
+ Google Map

Koe teollisuuden uusimmat oivallukset ja innovaatiot Alihankinta-messuilla!
Tapahtuma on täynnä uusia innovaatioita ja kansainvälisiä kohtaamisia alan toimijoiden kanssa. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa on vuosittain liikkeellä 20 000 ammattilaista. Alihankinnassa kohtaavat teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää »

+ Export Events

Yhteistyössä

    Tawastia Truck Weekend 2020 Meriverkostot 2020 Honda Mönkijät Lempisana Käännöspalvelut ADR Koulutus Timo Kallionpää Turun Satama – Port of Turku Kiho – Tiedonkeräyksen mestari Tapaturva