Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

MP 13 -messuilla mukana kaikki suurimmat moottoripyörämerkit

MP 13 Moottoripyöränäyttelyyn osallistuvat ensi helmikuussa kaikki suurimmat moottoripyörämerkit. Tapahtumaan on jo ilmoittautunut Yamaha, Honda, KTM, Harley-Davidson, BMW, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Piaggio, Husqvarna, Aprilia, Ducati ja Victory. MP 13 -messut järjestetään pe-su 1. – 3.2.2013 Helsingin Messukeskuksessa.

”MP-messujen myynti on parhaillaan käynnissä, mutta jo nyt voidaan luvata hienoa tapahtumaa helmikuulle, sillä mukana ovat kaikki suurimmat moottoripyörämerkit. MP-messujen ohjelma on uudistunut täysin. Petrol Circus täyttää yhden suurimmista halleistamme ja messujen yhteydessä järjestetään Supercrossin SM -kisat. Odotettavissa siis upeiden pyörien lisäksi paljon vauhdikasta ohjelmaa,” kertoo tapahtuman myyntiryhmäpäällikkö Markku Kosonen Suomen Messuilta.

MP-messuilla on rakennettujen moottoripyörien vahvasti ohjelmallinen Petrol Circus. Suomen suurimmassa rakennettujen pyörien tapahtumassa esiintyy päivittäin mm. tv- ja moottoripyöräpersoona Jesse James. Ohjelmassa on paljon kilpailuja, työnäytöksiä ja kansainvälisiä rakentelutähtiä.

Supercrossin SM –osakilpailut järjestetään MP-messujen yhteydessä ja nyt ensimmäistä kertaa Helsingissä. MP-messuilla supercrossiin pääsee tutustumaan seuraamalla päivittäin näytösluontoisia supercross-harjoituksia. Itse kilpailut järjestetään messujen sulkeutumisen jälkeen pe-la 1. – 2.2. Helsingin Messukeskuksessa.

MP 13 -messut järjestetään hiukan ennakkotiedoista poiketen perjantaista sunnuntaihin 1. – 3.2. kolmipäiväisenä tapahtumana. Aikaisempina vuosina tapahtuma on ollut nelipäiväinen. MP 12 Moottoripyöränäyttelyssä kävi yhteensä yli 53 500 kävijää. Suomen Messut järjestää tapahtuman vuosittain yhteistyössä Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen moottoripyöräjaoston kanssa.

www.mpmessut.fi

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi