Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Trukkibisneksen ekologinen ennätyskauppa Jungheinrich Lift Truck Oy:lle

Maailman johtava trukki-, varasto- ja materiaalinkäsittelytekniikan alan yritys Jungheinrich Lift Truck Oy on solminut ennätyssuuren kaupan toisen alansa jättiläisen, henkilöstönostimien asiantuntijan Pekkaniska Oy:n kanssa. Kauppa käsittää laajan kokonaisuuden pinontavaunuja, sähkö- ja dieselvastapainotrukkeja.

”Uudistamme näin kalustoamme ja vastaamme kotimaiseen kysyntään”, kertoo varatoimitusjohtaja Jere Penttinen Pekkaniskalta.

Jungheinrich-trukit ovat vuokrakäytössä turvallisempia sekä vähäpäästöisempiä, ja kuluttavat vähemmän energiaa verrattuna pääosaan Suomen vuokramarkkinoiden trukkikalustosta.

”Pekkaniskan uudisinvestointi linjaa suuntaviivoja tulevaisuuden vuokraustoiminnalle, jossa pääosaa tulee näyttelemään moderni trukkikalusto, jolla vähennetään hiilidioksidipäästöjä ja työtapaturmien riskiä”, Penttinen kertoo.

Koulutuksella merkittävää kilpailuetua

”Meitä kiinnosti laadukkaan ja ekologisen tuotteen ohella erityisesti Jungheinrichin vakuuttava Suomen edustus, sillä useimmilla muilla valmistajilla ei ole suomalaista yritystä pohjanaan vaan he toimivat täällä jälleenmyyjien kautta. Tämä tarkoittaa merkittäviä eroja muun muassa palvelun jatkuvuudessa. Jungheinrichin tarjoama after sales -palvelu on myös täysin lyömätön etu. Jungheinrichin tahtotila tehdä kanssamme pitkäaikaista ja laaja-alaista yhteistyötä trukkiliiketoimintamme kasvuedellytysten parantamiseksi on todella vahva”, Penttinen jatkaa.

”Tarjoamme Pekkaniskalle kaluston lisäksi mittavan huoltoyhteistyön ja myös koulutusta, joka on räätälöity juuri heidän tarpeisiinsa. Tämä käsittää tavallisen käyttökoulutuksen lisäksi myös huolto- ja myynnin teknistä koulutusta”, kertoo Jungheinrich Lift Truck Oy:n toimitusjohtaja Mika Laatikainen.

Jungheinrichilla on Suomessa myös omaa vuokraustoimintaa, mutta kuljetuskustannukset trukille vaikkapa Joensuuhun, jossa omaa toimipistettä ei ennestään ole, olisi aika korkea.

”Pekkaniskan kuljetus- ja toimipisteverkostolla Jungheinrichin tuotteet tulevat lähelle meidänkin vuokrausasiakkaitamme. Vastaavan verkoston kasvattaminen omatoimisesti olisi ollut aivan toisenlainen urakka”, Laatikainen summaa.

www.jungheinrich.fi

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi