Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Kuljetusalan kansainvälinen suurtapahtuma Power Truck Show 2017 edistää kuljetusalan näkyvyyttä

Kuljetusalan suurtapahtuma Power Truck Show järjestetään 11.-12. elokuuta 2017 Kauhavan Alahärmässä Powerparkissa jo kolmattatoista kertaa. Power Truck Show on monipuolinen kuljetusalan kansainvälinen suurtapahtuma, jonka yksi tarkoitus on edistää kuljetusalan näkyvyyttä ja houkuttelevuutta.

Power Truck Show’ssa kävijä pääsee tutustumaan niin kuljetusalan toimijoihin ja ammattilaisiin kuin myös harrastepuoleen eli kuljetusalan kaluston rakenteluun ja erikoismaalauksiin. Power Truck Show on huomioitu myös kansainvälisesti, joka näkyy ulkomaisten toimijoiden ja kävijöiden osuutena tapahtumasta. Viihteelliseen kuljetusalan suurtapahtumaan odotetaan 30 000 kävijää sekä kotimaasta että ulkomailta.

Kuljetusmessuosastoilla kova kysyntä

Järjestäjät Ari Nukala, Hannele Loukasmäki, Juha Ristimaa, Mikko Nukala ja Rami Tynjälä ovat tyytyväisiä kuljetusmessuja kohtaan osoitettuun kiinnostukseen. Kuljetusmessujen osastopaikat on myyty lähes loppuun, muutamia hajapaikkoja löytyy vielä. U4- alueelle on myyty uusia osastoja ja niitä rakennetaan kysynnän mukaan lisää, Rami Tynjälä vinkkaa. Kuljetusmessuilla ovat mukana merkittävät automaahantuojat, kuljetusalan muut toimijat sekä palvelujen ja koulutusten tarjoajat.

Kuljetuskaluston juhlat

Ympäri Suomen on rakenteilla uutta rakennettua ja erikoismaalattua kuljetuskalustoa, jota saamme ihailla kesän Power Truck Show’ssa. Ilmoittautumisia autonäyttelyyn on tullut jo runsaasti ja muun muassa Mika Auviselta on odotettavissa uusi säiliövaunuyhdistelmä. Myös ulkomaisia autontuojia on ilmoittautunut tähän vuoden aikaan nähden ennätysmäärä. Autonäyttely huipentuu palkintojenjakoon sekä valoshow’hun, jossa on odotettavissa huumaava tööttäyskonsertti ja vilkkuvien valojen tähdittämä elokuinen ilta.

Ohjelmaa laidasta laitaan sekä täysin uusi Truck Pulling rata

Lupsakat lasten liikennepuistokonstaapelit Maltti ja Valtti viihdyttävät lapsia lauantaina. Lapset pääsevät pomppimaan myös pomppulinnaan.

U4-alueelle rakennetaan täysin uusi Truck Pulling rata yhteistyössä Härmä Pulling ry:n kanssa. Härmä Pulling järjestää radalla kisan, jossa on vetoja sekä perjantaina että lauantaina. Vauhtiin pääsevät myös Legends autot Mika Salo Circuitilla. Alueella on ripoteltuna monenlaista muutakin ohjelmaa ja toimintaa, kuten Sebastian Westbergin FMX Show, Cage Ridersin surmanpalloajoa, rc-autojen työnäytösajoja, pienoismallinäyttely sekä paljon paljon muuta.

Tänä vuonna juhlitaan myös Miss Power Truck kilpailun 10 juhlavuotta, joten luvassa on upea kaunotarten ja komistusten mittelö.

Rock Nightin huippuesiintyjät on selvillä. Popedan 40-juhlavuotis taipaleen Pohjanmaan viimeinen esiintyminen on Alahärmässä Rock Nightissa. Perjantaina Playa, Anna Puu ja Popeda pitävät huolen vauhdista PowerParkin eloriehassa. Lauantaina lavan valtaa komia pohjalaiskattaus, kun lavalle nousevat Juha Tapio, Paula Koivuniemi ja Lauri Tähkä.

 

www.powertruckshow.fi

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi