Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Uuden Nissan Micran 1,0-litrainen moottori tarjoaa erinomaista suorituskykyä kaupunkiajoon

Uuden Micran myynti alkoi Suomessa alkukeväästä. Valtaosa Suomessa myydyistä Microista on varustettu bensiinimoottorilla ja 25 prosenttia myydyistä on 71 hv:n kolmisylinterisellä moottorilla varustettuja. Uutta Micraa on toistaiseksi myyty yhteensä noin 46 000 kappaletta Euroopassa, ja tästä määrästä noin 10 000 asiakasta nauttii 1,0-litraisen moottorin taloudellisesta suorituskyvystä. Asiakkaat ovat ihastuneet auton kaupunkiajo-ominaisuuksiin ja taloudellisuuteen.

  • Micra vastaa kuluttajien toiveisiin kaupunkiajoon soveltuvasta suorituskyvystä ja alhaisesta kulutuksesta
  • Saatavilla kaksi bensiinimoottoria ja yksi dieselmoottori
  • Noin neljäsosa Suomessa myydyistä Nissan Microista on erittäin suorituskykyisellä 1,0-litraisella 71 hv:n bensiinimoottorilla varustettuja
  • Uusi Micra tunnetaan ilmeikkäästä muotoilustaan, tyylikkäistä sisätiloistaan ja varmasta ajokokemuksestaan

 

Vapaasti hengittävä moottori on yhdistetty viisivaihteiseen manuaalivaihteistoon. Tämän voimansiirtojärjestelmän ansiosta virallinen polttoaineen kulutus (Combined Cycle) on 4,6 litraa/100 km ja CO2-päästöt ovat 103 g/km 15- tai 16-tuumaisilla renkailla ajettaessa.

1,0-litrainen 71 hv:n moottori on yksi kolmesta uuteen Micraan tarjottavasta moottorista. Muut moottorit ovat 0,9-litrainen 90 hv:n kolmisylinterinen turbo-bensiinimoottori sekä 1,5-litrainen 90 hv:n nelisylinterinen dieselmoottori.

71 hv:n moottorin ansiosta Micra on kilpailukykyisempi kuin koskaan. Nissan vastaa täydellisesti kompakteja autoja ostavien asiakkaiden toiveisiin, sillä yli puolet Euroopassa myydyistä B-segmentin hatchbackestä ovat 61 – 100 hv:n kategoriassa.

1,0-litrainen 71 hv:n moottorilla varustettu Micra on saatavissa Visia ja Acenta varustetasolla.

Uusi viidennen sukupolven Nissan Micra on yksinkertaisesti vallankumouksellinen. Se on kehittynyt radikaalisti suosituista edeltäjistään, joista ensimmäinen esiteltiin Euroopassa vuonna 1983. Uusi Micra on entistä pidempi, leveämpi ja matalampi ja se on suunniteltu eurooppalaisten B-segmentin hatchback –asiakkaiden odotuksia tarkasti kuunnellen.

Uuden Micran jo ostaneet asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä ostokseensa. Riippumattomaan palautejärjestelmän Reevoon kautta saatujen arvioiden ja  kommenttien perusteella Micra on saanut keskimäärin huikeat 8,8 pistettä 10:stä. Kolmasosa vastaajista on antanut Micralle täydet pisteet eli 10 pistettä 10:stä.

Uuden Nissan Micran viehätys piilee auton urheilullisessa ja ilmeikkäässä ulkomuodossa, joka vie Micraa entistä rohkeampaan suuntaan. Moderni ulkonäkö ja korkealaatuiset materiaalit jatkuvat sisätiloissa. Korkeatasoisesti varustellun matkustamon materiaalit ovat kaksisävyisiä ja sisäverhoilut miellyttävän pehmeäpintaisia; nämä löytyvät vakiovarusteena kaikissa varustelutasoissa.

Edeltäjäänsä 75 mm pidemmän akselivälin ansiosta Micra tarjoaa oman segmenttinsä parhaat sisätilat etupenkeillä istuville. Uusi Micra tarjoaa myös huipputeknologiaa tuoden niin Micralle kuin koko segmentille ennen näkemättömiä ominaisuuksia, kuten älykkään kaistavahdin: kyseessä on turvallisuusjärjestelmä, joka ohjaa Micran takaisin oikealle ajolinjalle tarvittaessa. Nämä edistyneet kuljettajaa avustavat teknologiat toivat Nissan Micralle viisi tähteä Euro NCAP –vertailussa.

BOSE Personal –audiojärjestelmä on niin ikään ensimmäinen laatuaan tässä segmentissä. Järjestelmä tarjoaa 360-asteisen kuunteluelämyksen kuljettajan niskatukeen integroidun kaiutinparin ansiosta.

Uuteen Micraan on saatavilla kattavat personointimahdollisuudet, joiden ansiosta asiakas voi valita autoonsa haluamansa tasokkaat komponentit niin auton ulkopuolelle kuin sisätiloihin. Tarjolla olevat värit ovat tyylikkäitä ja moderneja.

Uusi Micra tarjoaa dynaamista suorituskykyä ja ketteryyttä sekä turvallista ajokokemusta luotettavan ja ennustettavan käsittelynsä ansiosta.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi