Kuljetus ja Logistiikka

 

Veho on panostanut viime vuosina voimakkaasti asiakaspalveluun sekä oman, koko maan kattavan myynti- ja huoltoverkoston kehittämiseen. ”Ajoneuvokannat ovat kehittyneet positiivisesti koko maassa ja asiakkaidemme tarpeet ovat muuttuneet. Haluammekin hyötyajoneuvoliiketoiminnassa panostaa asiakkaidemme ajoneuvojen elinkaaren hallintaan ja olemme investoineet määrätietoisesti uusiin toimitiloihin, nykyaikaisiin ja turvallisiin työvälineisiin sekä henkilöstön koulutukseen”, kertoo Vehon toimitusjohtaja Juha Ruotsalainen.

”Vallitsevasta haasteellisesta taloustilanteesta huolimatta on tärkeää katsoa ja suunnitella asioita tulevaisuuteen. Investoinnilla turvaamme pääkaupunkiseudun kasvavan Mercedes-Benz-ajoneuvokannan huoltotarpeet. Suunnittelun keskiössä on ollut alusta pitäen positiivisen asiakaskokemuksen varmistaminen”, Vehon kuorma- ja linja-autoliiketoiminnan johtaja Rami Keinänen toteaa.

Kokonaisvaltaista palvelua hyötyajoneuvoille

Vantaalle rakennettava noin 12 000 m2:n hyötyajoneuvokeskus keskittyy puhtaasti Mercedes-Benz-hyötyajoneuvojen myynti-, huolto- ja korjaustoimintoihin. Vehkalaan sijoittuva keskus on hyvien liikenneyhteyksien varrella Kehä III:n ja Valtatie 3 kupeessa, Vehkalan aseman vieressä. Tontin pinta-ala on noin 10 ha.

Rakennushankkeessa vastuullisuus ja ympäristönäkökulma ovat tärkeässä roolissa. Energiaratkaisuissa korostuvat monipuolisesti ympäristöasiat, joita ovat mm. maalämpö, viherkatto sekä uusiutuvaa energiaa tuottavat aurinkopaneelit.

Kyseessä on iso ja ainutlaatuinen hyötyajoneuvohanke, jossa on huomioitu digitalisoituminen sekä autoalan sähköistyminen mm. latauspisteiden määrällä sisä- ja ulkotiloissa.  Keskuksen yhteyteen rakennetaan myös ympäri vuorokauden auki oleva hyötyajoneuvojen autopesula sekä hyötyajoneuvojen katsastustoiminnot.

”Strategiamme mukaisesti kehitämme koko maan kattavaa hyötyajoneuvoverkostoamme ja vuonna 2021, kun kiinteistö on valmis, olemme valmiina täyttämään asiakkaiden, henkilökuntamme ja päämiehen odotukset pitkäksi aikaa pääkaupunkiseudulla. Vehkalan valmistuttua toiminta Lommilassa päättyy. Uusi hyötyajoneuvokeskuksemme mahdollistaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa”, Rami Keinänen kertoo tyytyväisenä.

 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi