Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Coca-Cola Joulurekka vierailee tänään Kokkolassa

Yli 300 paikkakunnalla ympäri maailmaa vieraillut, mainoksista tuttu Coca-Cola Joulurekka vierailee Kokkolassa keskiviikkona 8.12. klo 16–20 kaupungin torilla. Joulurekasta saattaa aiheutua liikenneruuhkia.

Kuva: Pasi Salminen

Liikenneruuhkien lisäksi paikkakuntalaisten kannattaa varautua näyttämään tapahtuma-alueen portilla koronapassi, jolla halutaan turvata tapahtuman terveysturvallisuus kaikille osallistujille.

Coca-Cola Joulurekan kolmas kiertue käynnistyy keskiviikkona 8.12. Kokkolassa, mistä se jatkaa matkaansa seitsemään muuhun kaupunkiin. Joulurekkaa pääsee ihailemaan torilla olevalla tapahtuma-alueella klo 16.00 – 20.00.

Aiempina vuosina Joulurekka on aiheuttanut liikenneruuhkia, minkä vuoksi muiden kuin tapahtumaan osallistuvien on hyvä välttää liikenneväyliä torin tuntumassa. Myös tapahtumaan osallistuvien kannattaa harkita, voisiko paikalle saapua julkisilla kulkuvälineillä tai pysäköidä auton hieman kauemmas rekasta.

Poikkeusoloissa tapahtuma pyritään järjestämään mahdollisimman terveysturvallisesti. Joulurekkatapahtuma-alueella vierailevilta yli 16-vuotiailta tarkistetaan koronapassit. Alle 13-vuotiaat ovat tervetulleita tapahtuma-alueelle huoltajien seurassa. Henkilökunta pyrkii varmistamaan, että tapahtuman ihmisvirrat sujuvat hallitusti, ihmisten välillä säilyy riittävä etäisyys eikä alueelle synny merkittäviä ruuhkia.

Joulurekan tapahtumissa väkeä kuin pienellä festivaalilla

Tänä vuonna Coca-Cola Joulurekka kiertää Suomessa kahdeksalla paikkakunnalla. Joulurekan joulutapahtumassa voi ottaa itsestään kuvan rekan luona, nauttia ilmaisen juoman ja lahjoittaa Coca-Cola-tölkin pantin kierrätysruletin kautta hyväntekeväisyyteen.

Suomessa rekkaa on kerääntynyt monilla paikkakunnilla katsomaan useita tuhansia ihmisiä.

”Kiertueen tavoite on antaa suomalaisille mahdollisuus nähdä maailmankuulu rekka omin silmin ja tuoda näin jouluiloa kaikille Coca-Colan ystäville. Kiitämme osallistujia kärsivällisyydestä, joulumielestä ja rakentavasta suhtautumisesta poikkeuksellisiin liikenne- ja terveysjärjestelyihin”, Coca-Colan viestintäpäällikkö Théa Natri kertoo.

Miljoonat ihmiset eri puolilla maailmaa ovat 20 vuoden ajan kerääntyneet seuraamaan Coca-Cola Joulurekan matkaa ja osallistuneet sen mukanaan tuomaan joulutapahtumaan. Joulutapahtumasta on muodostunut lukemattomille ihmisille joulunodotuksen perinne. Coca-Colan valoja tuikkiva joulurekka on tullut tutuksi joulumainoksista 90-luvulta alkaen.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi