Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Uusi Renault Trucks puuauto FinnMetkossa

Renault Trucks esittelee FinnMETKO -näyttelyssä osastolla 327 uuden C-sarjan alustalle rakennetun puuauton. Metsä- ja maanrakennusalojen suurtapahtuma FinnMETKO järjestetään Jämsässä 1.-3.9.2022. Esillä on Renault Trucksin laajaa mallistoa ja puuauton lisäksi C-sarjan tienhoitoauto sekä D-sarjan huoltoauto.

Renault Trucks C 520 DTI 13 6×4, omistaja norjalainen Jan Erøy AS. Hankittu 2019. FinnMETKO:ssa 1.-3.9.2022 esittelyssä Renault Trucksin uusin C-sarjan puuauto, joka on Evolution -mallistoa.

Renault Trucks Kerax puuautoja toimitettiin vuosien 2008-2010 aikana useille suomalaisille asiakkaille.  Uudet polttoainetehokkaat ja raskaisiin töihin tehdyt Renault Trucks C- ja K-sarjat ovat löytäneet hyvin jalansijaa ja asiakaskuntaa Suomessa. Uusi Finnmetkoon rakenteilla oleva puuauto on Renault Trucks C 520 8×4 Alucarin puuautovarustuksella. Alusta sopii puuautoksi erittäin hyvin keveytensä ja muiden ominaisuuksiensa ansiosta.

‘’Odotukset FinnMetkoa kohtaan ovat korkealla. Olemme tapahtumassa toista kertaa ja jälleen kerran laajentuneella tuoterepertuaarilla. Rakennamme Suomeen ensimmäistä kertaa 12 vuoteen puuauton, jonka ensisesittely on Finnmetkossa. Renault Trucks puuautoja on tehty useita T-, C ja K alustoille, ja niitä on myyty esim. Skotlantiin, Norjaan, Kameruniin sekä lukuisiin muihin maihin. Polttoainetehokkaaksi ja järeäksi puuautoksi Suomenkin olosuhteisiin Renault Trucks soveltuu myös varsin hyvin. On hienoa, että pääsemme pian näyttämään suurelle yleisölle uudenlaista puuautovaihtoehtoa’’, Volvo Finland Ab:n Renault Trucks myyntijohtaja Pasi Gerpe sanoo.

Renault Trucks esittelykalusto FinnMETKO 2022 -näyttelyssä osastolla 327:

  • Renault Trucks C 520 8×4 Alucar puuvarustuksella
  • Renault Trucks C 520 8×4 tienhoitoauto, Pajakulman päällirakenteella
  • D14 täydellä NEK Oy:n toimittamalla huoltoautokorilla

 Osastolla tutustuttavina on kolme vakuuttavaa esitystä Renault Trucks  -tuotteista: C520 8×4 tridem puuautovarustuksella sekä C520 8×4 tridem tienhoitovarustuksella. Molemmat autot on varustettu 13-litraisella 520 hevosvoimaa tuottavalla DTI 13 -moottorilla sekä mukavalla ja toimintavarmalla 12-portaisella Optidriver -vaihteistolla. Tässä automatisoidussa vaihteistossa on ryömintävaihteet sekä lisäksi Off Road -toiminto varmistamassa etenemistä haastavissa olosuhteissa. NEK Oy:n FIXER -konsepti huoltoauto on osastolla rakennettuna Renault Trucks D 14 alustalle. Fixerissä esitellään kehitystyön uutuudet ja viimeiset yksityiskohdat jotka entisestään parantavat käyttökokemusta ja työskentelytehokkuutta.

’’Puuauton esittelyn lisäksi haluamme esitellä viime vuonna uudistuneita malleja yleisesti. Uudistuksessa raskaat Renault Trucks-mallit saivat lukuisia asiakkaitamme työtä helpottavia ja polttoainetaloutta parantavia ominaisuuksia. Voimansiirtolinjan optimointi, uudistunut maastontunteva vakionopeudensäädin sekä kehittyneet Eco-paketit parantavat polttoainetaloutta. Kuljettajan mukavuus parantui mm. uuden ohjauspyöränsäädön, äänieristyksen, uudistuneen sängyn ja uusien penkkien myötä’’, kertoo Juha Mattila, Renault Trucksin tuotepäällikkö.

FinnMETKO FinnMetko  Jämsässä 1.-3.9.2022. Näyttely on avoinna päivittäin kello 9–17. Näyttelyalueen osoite: Metsäoppilaitoksentie 14, Jämsä. Renault Trucks osastolla 327 myös Alucar, NEK ja Pajakulma. 

https://finnmetko.fi/

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi