Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Hilti lanseeraa akkutoimisen monitoimityökalun

Hilti lanseeraa monitoimityökalun, joka on osa vuonna 2022 lanseerattua, täysin uutta Nuron-akkujärjestelmää. Monitoimityökalu SMT 6-22 on ennakkotilattavissa 19.6.2023 alkaen ja toimitukset alkavat elokuussa. Hilti SMT 6-22 tarjoaa luokkansa parhaan ergonomian, korkean suorituskyvyn ja alhaisen tärinäarvon, tarjoten käyttäjälle turvallisemman ja tuottavamman työskentelyn useissa erilaisissa sovelluksissa.

Hilti SMT 6-22 tarjoaa luokkansa parhaan ergonomian, korkean suorituskyvyn ja alhaisen tärinäarvon

Monitoimityökalussa on kestävä hiiliharjaton moottori, jonka huoltotarve on vähäinen ja käyttöikä pitkä. Käyttöä helpottavat LED-valaisin ja on/off -periaatteella toimiva virtakytkin, joka poistaa tarpeen pitää kytkin alas painettuna käytön aikana. Jatkuva virta lisää tuottavuutta vähentämällä väsymistä ja tuki- ja liikuntaelinten vammojen riskiä.

Epäsuoraan kytketty kärki vähentää tärinää pitäen työkalun vakaana, mahdollistaen tarkan ja sujuvan leikkaamisen. Korkea tehonsiirto työkalusta terään Starlock-järjestelmällä sekä tehokas moottori takaavat korkean suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän terälle.

Monitoimityökaluun voidaan yhdistää mikä tahansa Starlock-yhteensopiva terä, ja työkalussa on syvyysrajoitin, ohjuri sekä esiasennettu yleisterä.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi