Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Uusi Peugeot E-Traveller vastaa ammattilaisten kuljetushaasteisiin – jopa 350 km päästöttömästi

Aiempaa energiatehokkaampi, entistäkin mukavampi, vieläkin turvallisempi ja entistäkin elegantimpi, uusi Peugeot E-Traveller vastaa ammattilaisten päästöttömään haasteeseen. Uusi Peugeot E-Traveller on ideaali kumppani kaikille ammattilaisasiakkaille, jotka etsivät ajoneuvoa, joka pystyy kuljettamaan mukavasti paljon matkustajia ja matkatavaroita pitkällä matkalla.

Uusi E-Traveller on saatavilla kahtena eri koripituutena varustettuna: L1 (4,98 m) ja L2 (5,22 m). E-Traveller on 1,9 metriä korkea, minkä takia se mahtuu useimpiin parkkihalleihin.

Peugeot E-Traveller: suunnattu jokaiseen tarpeeseen

Uusi E-Traveller on suunnattu ammattimaisille liikenteenharjoittajille, kuten esimerkiksi taksikäyttöön, shuttle-kuljetuksiin ja hotellikuljetuksiin. Malli on saatavilla aina viidestä yhdeksään istumapaikkaan saakka mallista riippuen – tarjolla on aina premium-luokan mukavuutta. VIP-varustetaso tarjoaa lounge-konfiguraation 4:llä erillisellä istuimella, jotka ovat kasvokkain. Kyseisessä versiossa on erityisen korkealaatuinen matkustamo ja varustelu (kolmialueinen ilmastointi, tummennettu lasikatto yms.)

E-Traveller on muokkautuva ja käytännöllinen: mukana tulevat mm. liukuovet ja irrotettavat istuimet, toisen rivin hyllyköt, aurinkosuojat. E-Traveller sopii myös erinomaisesti ulkoilma-aktiviteetteihin, tätä tukevat Advanced Grip Control -maastoajotilat ja mäkihidastintoiminto, joka on alhaisen pidon olosuhteisiin tarkoitettu edistynyt vetoluistonestojärjestelmä.

E-Expert Combi -malli tarjoaa jopa 9:lle henkilölle erityistä käytännöllisyyttä tarjoten ratkaisun arjen liikkumistarpeisiin, kuten yhdistyksille, klubeille yms.

Kaikille E-Travellereille yhteistä on niiden erityisen suuret sisätilat, jotka ovat yhtäläiset niin sähkö- kuin polttomoottorimalleissa. Riippuen konfiguraatiosta, E-Traveller kykenee kuljettamaan jopa yhdeksää henkilöä tavaratilan ollessa jopa 1 500 litraa, viiden hengen konfiguraatiolla jopa 3 000 litraa tavaraa tai jopa 4 900 litraa tavaraa, kun kyydissä on 2 tai 3 henkilöä.

Tuoretta eleganssia

E-Traveller saa muusta Peugeotin mallistosta tutun uuden keulailmeen. Uudessa maskissa on Peugeotin tuore bränditunnus keskellä, täys-LED-ajovalot, Peugeotin ikoninen kolmikyntinen valotunnus ja uusi etupuskuri, joka on suunniteltu niin aerodynamiikka kuin parantunut turvallisuus silmällä pitäen.

Digitaalinen mittaristo ja iso keskinäyttö takaavat arkiajon turvallisuuden ja käytännöllisyyden. Uusi ohjauspyörä on mahdollista saada myös lämmitettynä.  Säilytyslokeroita on aiempaa enemmän ja ne ovat myös entistäkin isompia, etenkin kojelaudan yläosassa ja keskikonsolissa. Autossa on nyt myös e-Toggle-vaihdevalitsin, joka käytännöllinen ja kompakti.

Matkustamon viimeistely on aiempaakin hienostuneempaa. Saatavilla on uusi kangaskuosi tai aiempaa hienommat nahkaistimet, tarjolla on myös Liquid Palladium -varustelu sivupaneeleihin.

Teknistä kehitystä ja aiempaa turvallisempi sekä mukavampi

Uusi 10-tuumainen ja täysdigitaalinen mittaristo on vakiona kaikissa E-Traveller-malleissa. Mittaristonäkymiä voidaan muokata mieleiseksi, jotta kaikki tärkein tieto on aina näkyvillä. Mittaristoon saadaan esimerkiksi navigoinnin, energiavirtauksen ja lataamisen tietoja.

Uusi E-Traveller on varustettu vakiona 10-tuumaisella kosketusnäytöllä, josta voidaan ohjata audiojärjestelmän ja navigoinnin toimintaa.

Saatavilla on mm. kuljettajan vireystilan valvonta, liikennemerkkien tunnistus, kaista-avustin, automaattinen hätäjarrutus jalankulkijan ja pyöräilijän tunnistuksella sekä nopeudenrajoitin. E-Traveller hyötyy lisäksi muista ajamista helpottavista avustimista, joista uutuutena mukautuva vakionopeudensäädin.

Aiempaa energiatehokkaampi ja liitettävämpi kuin koskaan

  • Erittäin käytännöllinen täyssähköinen toimintamatka, nyt jopa 350 km
  • E-Traveller liikkuu uuden ja aiempaa energiatehokkaamman sähkömoottorin avulla (100 kW / 136 hv & 260 Nm). Suorituskyky on optimoitu aina liikkeellelähdöstä 130 km/h vauhteihin saakka.
  • Jopa 350 km sähköistä toimintamatkaa 75 kWh akuston avulla. (odottaa WLTP-hyväksyntää).
  • Uusi energian talteenottojärjestelmä. Jotta toimintamatkaa voidaan pidentää, on uusi E-Traveller varustetu kolmiportaisella energian talteenottojärjestelmällä. Rekuperaation voimakkuutta voidaan säätää ohjauspyörän takana sijaitsevista lavoista.
  • Nopea latausta. E-Traveller on varustettu vakiona 11 kW:n sisäisellä ajoneuvolaturilla.

Arvioidut latausajat:

100 kW:n pikalataus: 45 minuuttia 5-80 %

11 kW:n kotilatauslaite: täysi lataus 11 kW:n teholla vie 7 tuntia ja 30 minuuttia.

  • Uusimmat liitettävyyspalvelut
  • Peugeot i-Connect ja Peugeot i-Connect Advanced -tietoviihdejärjestelmät. Peugeot i-Connect -järjestelmä tarjoaa kattavan ja erittäin nopean liitettävyyden peilaustoiminnon avulla (Apple CarPlay/Android Auto). Teknologinen kokemus paranee entisestään Peugeot i-Connect Advanced -järjestelmällä, joka on varustettu TomTom-navigoinilla. Järjestelmää voidaan päivittää OTA-päivityksillä.
  • Langaton yhteys Apple CarPlay- ja Android Auto -toimintoihin tarkoittaa, että älypuhelimen sisältö voidaan peilata ilman johtoa auton näytölle.
  • Langaton älypuhelimen lataus sijaitsee keskikonsolissa auton etuosassa.

₋            Enemmän pistokkeita. Uusi E-Traveller on varustettu kahdella USB-C-pistokkeella kojelaudassa ja toisella kahdella toisella rivillä.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi