Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Logistiikka 2013 -messut esittäytyvät yhä laajempana ammattitapahtumana

LOGISTIIKKA-ALA KOKOONTUU HUHTIKUUSSA TAMPEREELLE 

Logistiikka 2013 -messut kokoavat materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattilaiset 17.-19.4.2013 Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Toista kertaa pidettävä ammattimessutapahtuma on herättänyt laajaa kiinnostusta ja alan merkittävät toimijat ovat jo lupautuneet mukaan ensi kevään messuille. Tapahtumaan on tulossa viime kertaa enemmän näytteilleasettajia myös ulkomailta. Samaan aikaan 17.-18.4.2013 järjestetään Teolliset Palvelut -messut. Ennakkotiedoista poiketen Logistiikan yhteyteen suunnitellut Elintarviketeollisuus-messut on siirretty pidettäväksi vuonna 2014.

[rivi korkeus=1.5]

Logistiikka 2013 -messut on kohdennettu ammattimessutapahtuma logistiikan ja erityisesti materiaalinkäsittelyn sekä sisälogistiikan ammattilaisille ja päättäjille.

Materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattilaiset ovat lähdössä innokkaasti mukaan Logistiikka 2013 -messuille. Sisälogistiikkaa, logistiikka- ja varastointipalveluja sekä materiaalinkäsittelyä esittelevälle tapahtumalle riittää kysyntää, sillä messujen näyttelypinta-alasta on varattu tässä vaiheessa jo yli 70 prosenttia. Kevään messuilla tullaan siis näkemään kaikki johtavat alan toimijat saman katon alla. D-hallissa ovat esillä logistiikan palvelut, satamat, ICT, tiedonkeruu ja koulutus. C-halliin kootaan materiaalinkäsittelyn ja sisälogistiikan koneet sekä laitteet, kertoo projektipäällikkö Jani Maja Tampereen Messut Oy:stä.

[rivi korkeus=1.5]

Logistiikka- ja Teolliset Palvelut -messut samaan aikaan – ohjelmassa useita seminaareja

Samaan aikaan kolmipäiväisten Logistiikka-messujen kanssa pidetään kaksipäiväiset Teolliset Palvelut -messut, joka on kunnossapidon ja tuotannon palveluiden päätapahtuma.

Tampereella on huhtikuussa luvassa erityisen antoisa ja monipuolinen tapahtumakokonaisuus, sillä osittain samanaikaisesti järjestettävät Logistiikka- ja Teolliset Palvelut -messut tukevat erinomaisesti toisiaan ja luovat merkittäviä synergiaetuja sekä näytteilleasettajille että messuvieraille. Uusien tuotteiden, palveluiden ja ratkaisujen lisäksi tapahtumakokonaisuus tarjoaa ammattilaisille laadukkaita seminaareja, tietoiskuja sekä verkostoitumismahdollisuuksia, kertoo toimitusjohtaja Hannu Vähätalo Tampereen Messut Oy:stä.

Logistiikka-messujen seminaareissa tullaan nostamaan esille muun muassa logistiikan tärkeys ja sen merkitys kilpailukykyyn, satamien ajankohtaiset asiat, logistiikkaulkoistusten mitatut hyödyt, suomalaisen logistiikkakeskusjärjestelmän kehitys, rikkidirektiivin käytännön vaikutukset, kuntien logistiikan kehittäminen sekä RFID-teknologian mahdollisuudet.

[rivi korkeus=1]

Kevät hyvä ajankohta logistiikka-alan ammattitapahtumalle 

Ensimmäisen kerran syksyllä 2011 pidetyt Logistiikka-messut kokosivat Tampereelle 110 näytteilleasettajaa ja 4380 messuvierasta. Suomen Aktiivitieto Oy:n Logistiikka 2011 -messuilla toteuttaman kävijätutkimuksen mukaan 98 prosenttia messuvieraista koki tapahtuman vastanneen odotuksia. Kiinnostuksen kohteina kärkeen nousivat trukit, sisälogistiikka oheispalveluineen ja materiaalinkäsittely. Näytteilleasettajien toiveesta tapahtuma pidetään seuraavan kerran syksyn sijasta keväällä, jolloin yritykset pääsevät esittelemään tuoteuutuuksiaan hyvissä ajoin. Lisäksi alan muita messutapahtumia pidetään silloin syksyä vähemmän.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen C- ja D-halliin 17.?19.4.2013 toteutettavat Logistiikka-messut järjestää Tampereen Messut Oy yhteistyössä Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry:n Trukkijaoston kanssa. Teolliset Palvelut -messut 17.?18.4.2013 järjestää Expomark Oy ja Kunnossapitoyhdistys Promaint Oy. 

[rivi korkeus=1.5]

LISÄTIEDOT: http://www.logistiikkamessut.fi

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi