Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Power Truck Show’ssa viihtyy koko perhe

Oslosta kotoisin oleva Eli Nitteberg tuo USA:sta hankitun jenkkiveturi Peterbilt 379 autonäyttelyyn.Power Truck Show’ssa viihtyy koko perhe

Kahdeksatta kertaa järjestettävä kuljetusalan kansainvälinen suurtapahtuma Power Truck Show alkaa olla valmiina ottamaan yleisön vastaan. Kaksi päivää kestäville messuille lähdetään koko perheen voimin ja kävijöitä tapahtumaan odotetaan yli 30 000. Power Truck Show on auki 10.-11. elokuuta kello 9.00-18.00.

Näyttävä ja kansainvälinen Power Truck Show

Power Truck Show’n autonäyttely International Truck Show koostuu jälleen näyttävistä kotimaisista ja ulkomaisista maalatuista, sisustetuista ja rakennelluista kuorma-autoista. Sen lisäksi, että autonrakentelijat satsaavat autojen ulkonäköön on useilla autonäyttelyosastoilla lisäksi showmeininkiä ja ohjelmaa. Kotimaisten huippurakentelijoiden lisäksi rakenneltuja autoja on tulossa Pohjoismaiden lisäksi muun muassa Puolasta ja Slovakiasta.

Suomen suurimmat ja Pohjoismaissakin merkittävät kuljetusmessut keräävät yhteen kaikki kuljetusalan rautaiset ammattilaiset. Kuljetusmessuille ja autonäyttelyyn rakentuu yhteensä yli 300 messuosastoa, joissa on tarjolla ratkaisuja koneiden ja kaluston hankintaan, alan työntekijöiden koulutukseen sekä tietotekniikan ja asiakaspalvelun haasteisiin. Miss Power Truck kisan tytöt ovat edustamassa messuosastoilla.

Ruotsalainen Renax Stängsel tuo Scania R500 ”Warrior”-betoniauton ensimmäistä kertaa Suomeen Alahärmään innoissaan.

Voimamiehiä, monsteriautoja ja musiikkia

Kovan luokan kansainvälinen voimamieskilpailu jatkaa Power Truck Show’ssa, kun kansainvälinen Giants Live Strongman Cupin osakilpailu käydään Power Truck Show’ssa. Jokirantalavan tapahtuma-alueella on monenlaista ohjelmaa, kun Crazy Driversin Vesa Kivimäki tiimeineen tuo paikalle monsterihyppynäytöksen ”Raging Bull” monsteriauton kera sekä Cage Riders hämmästyttää surmanpalloajolla. Päivän musiikkitarjonnasta vastaavat Magpie ja Winchester ja yhtyeet esiintyvät jokirantalavalla.

Rock Nightissa maailmanluokan artisteja

Rock Night on tänä vuonna saanut entistä suuremmat mittakaavat, kun iltatapahtuma on täynnä tähtiartisteja. Lavalle nousevat The Rasmus, Lauri Tähkä sekä muut kotimaiset huippunimet. Miss Bikini 2012-finalistit käyvät myös pyörähtämässä lavalla.

Power Truck Show järjestetään Kauhavan Alahärmässä sijaitsevassa PowerParkissa eli näin on mahdollista käydä katsastamassa samalla reissulla Suomen parhaimmaksi äänestetty huvipuisto ja sen hurjaakin hurjemmat laitteet. Näiden lisäksi Power Truck Show’ssa on paljon muutakin ohjelmaa ja lisätietoja kesän kovimmasta rekkatapahtumasta löytyy www.powertruckshow.fi.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi