Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Philips tuo markkinoille uuden työvalo innovaationsa – Multidirectional valaisinjärjestelmän

Työpaikan valaistus on aihe, jota ei usein tuoda tarpeeksi esille. Sillä on suuri vaikutus, niin miellyttävän työympäristön luomiseen, kuin myös ammattimaisen mekaanikon keskittymiskyvyn parantamiseen. Lisäksi, mitä kirkkaampi valo, sitä keltaisempi värilämpötilan tulee olla, jotta työskentelystä tulee mukavampaa, rasittamatta silmiä tai saamatta päänsärkyä – selkeästi, työskentelystä tulee turvallisempaa ja tuottavampaa.

[rivi korkeus=2]

Philips - MultidirectionalValaistus asiantuntemuksensa ansiosta, Philips:llä ymmärrettiin, että oli tarpeen tutkia markkinoita, jotta pystyisi täyttämään korjaamoiden ja mekaanikoiden vaatimukset optimaalisen valaistuksen suhteen. Philips lanseerasi työvalo –valikoimansa 2011, kolmella lampulla: tehokkaalla patterikäyttöisellä Penlight –kynävalolla; ladattavalla monitoimisella valaisimella sekä yhdellä kirkkaimmista verkkovirtakäyttöisistä putkivalaisimista markkinoilla.

Tuotteet Philipsin valikoimassa ovat helppokäyttöisiä ja erilaisten ominaisuuksiensa ansiosta sopivat tarkastuslampuksi useimmissa kohteissa. Uudet Penlight Premium ja Multidirectional valaistusjärjestelmä jatkavat samassa hengessä.

Multidirectional valaistusjärjestelmä

Multidirectional valaistusjärjestelmä koostuu kolmesta itsenäisestä yksiköstä, joista jokainen voidaan sijoittaa käyttäjän toiveiden mukaisesti antamaan valoa sinne, missä sitä korjauksen tai huollon kannalta tarvitaan – tai tietylle alueelle.

Jokainen kolmesta LED lampusta on ladattavissa – eli ei tiellä olevia johtoja – ja jokainen yksikkö tuottaa valoa alueella 700 ja 1200 luxia, himmennys ominaisuus antaa käyttäjälle mahdollisuuden säätää valaistuksen tason työn tarkkuuden mukaan. Valoa tuotetaan luonnollisessa 5400K värilämpötilassa, jotta se auttaisi ehkäisemään silmien väsymistä pidemmässä käytössä.

Jokainen yksikkö on myös uskomattoman joustava. Sivussa on vahva kiinnityskoukku ei magneettisiin alumiiniosiin kiinnitystä varten, kun taas pohjassa on vahvat magneetit useimpiin metallisiin osiin kiinnitystä varten – Näiden ansiosta kädet jäävät vapaaksi työskentelyä varten. Valaisimen pää kääntyy 300 astetta horisontaalisessa suunnassa ja voidaan asettaa vertikaalisesti 0 – 120 asteen kulmaan.

Näillä kolmella valaisinyksiköllä voidaan varmistaa mekaanikon työskentely, ilman ikäviä varjoja ja optimaalisella työskentelykohteen näkemisellä. Multidirectional valaisinjärjestelmän monipuolisuus tarkoittaa, että sillä voidaan korvata monien markkinoilla olevien työvalojen toiminnot – yhdellä tuotteella.

Jokainen yksikkö on iskun, veden, pölyn sekä liuottimen kestävä (IP54 & IK07) ja Multidirectional valaistusjärjestelmä on pakattu kätevään kantolaukkuun/laatikkoon, joka toimii myös latausasemana.

Valaisimen akunkesto on noin viisi tuntia ’normaalissa’ 700 luxin tilassa, latausajan yhdelle yksikölle ollessa 1 tunti ja kaksi tuntia kaikille kolmelle yksikölle.

Multidirectional valaisinjärjestelmä on myynnissä Toukokuusta 2013 alkaen.

[rivi korkeus=2]

Lähde: Mynewsdesk.com

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi